2010. július 17., szombat

JÚLIUS 17 – ORBÁN A MAFFIAVEZÉR


ORBÁN ELFELEJTI HOGY HOL VAN
Rá fognak ugyanis jönni az emberek igen hamar, hogy nem demokrácia az, ahol egy ártatlan, árvízmentő cserkészcsapatot egyenesen „félkatonainak” titulálva betiltanak – mi több, még a ruhájukra emlékeztető (!) ruházatot is betiltják. Amikor a rendszerváltást kívántuk, nem ilyenre gondoltunk – lelkemre mondom. A másik javaslatom pedig az lenne, hogy ha a kormány már ennyire odavan az „erőszak-monopóliumáért”, akkor tegye végre a dolgát és szervezze meg saját maga az ország közbiztonságát! Ha komolyan gondolja a Nemzeti Együttműködést – és ebben én egy pillanatig nem kételkedem – akkor sorozza be a saját csapatába ezeket a gárdistákat és védjék meg együtt a nemzetet! Ez a találkozó egy hatalmas lehetőség lehetett volna egy ilyen nemzeti együttműködés létrehozására. Kár, hogy ehelyett csak egy osztályfőnöki óra lett belőle. Dobos Attila (A Nemzetőr legújabb számának vezércikke, részlet)

Likud Viktor nagyon el van tájolva
Orbán gőgös, pökhendi, kioktató szövege a Jobbik számára nevetséges hatást váltott ki. Orbán elfelejti azt, hogy ez Magyarország
és itt a magyar többség dönt arról,
hogy mi legyen és hogy legyen.
Nem pedig a nemzetközi ügynökök, akik a cionglobalista érdekek nótáját fújják.
Orbán tehet a háta mögé
akármennyi magyar zászlót,
ő akkor is csak zsidóügynök lesz.
Mese nincs. A magyar nép nem felejt. 1989-ben Orbán még az SZDSZ nótáját fújta farmerban és szakállasan. Húsz év alatt megtanult kivetközni, de ennyi ideje sem volt neki arra, hogy a magyarokat megismerje. Az állam erőszak-monopóliumát a cigánymaffiák és gyilkosok ellen kéne alkalmazni, valamint a politikai bűnözők ellen. Beleértve az ügyészi és bírósági bűnözőket is. Mert a hazai bűnözés fő központja az V. kerületben van.