2010. július 23., péntek

JÚLIUS 23 – SZAPORODNAK A FIDESZ-FORRADALMÁROK


STOFFÁN IS
FIDESZ-BÉRENC LETT?
„Magukat értelmiséginek nevező bűnözők és bűnpártolók, akik kezükben tartották a hatalmat, szétzüllesztették Magyarországot 2002. és 2010. április 11-e között, most háborognak és aláírást gyűjtenek, mert a nemzet által megválasztott kormány és parlament azt teszi, amire esküt tett.” (Stoffán György)


ÁLLJON MEG A MENET ÍRÓÚR!
Stoffán, az egyszemélyes intézmény, a hazai Saul rabbi egyház hivatásos védelmezője mindenki előtt ismert. Általában hosszú lélegzetű munkák jönnek ki a kezei közül (sok beszédnek sok az alja), de mi most megelégszünk legújabb tanulmányának első soraival, amelyek olyan hatalmas hazugságok, hogy nem mehetünk el szó nélkül mellette. A zsidó észjárás jellegzetessége és ezt sem hallgathatjuk el, hogy rövid mondatokba annyi hazugságot képesek belesűríteni, hogy az már művészet. Azonban az olyan íróktól is mint Stoffán elvárnánk a minimális tárgyilagosságot és objektivitást a magyar történelmet illetően. Vegyük sorra a vad zöldségeket. Addig stimmel a mondat, hogy "Magukat értelmiséginek nevező bűnözők és bűnpártolók...", de a továbbiakban hamis félrevezetések vannak. Akikre céloz Stoffán az az MSZP-SZDSZ bűnbanda lehet, de Stoffánnak rögtön hozzá kellett volna tenni, hogy az MDF és a FIDESZ is támogatta ezeket, minden magyarellenes és nemzetellenes törvény meghozatalában. Egyszerűbben szólva, az egyik 19, a másik 20. Stoffán le sem tudja tagadni, hogy Fidesz-bérenc lett, hiszen csak 8 évre ismeri az időszámítást. Holott Stoffán is tudja, hogy:
a magyarellenes bűnözés nem 1989-ben,
hanem 1945-ben kezdődött és ma is tart.
A Fidesz soha nem tudja magát tisztára mosni, mert 1989-től kezdve bűnrészesek. Mese nincs. Ezek után nagy érdeklődéssel fogjuk olvasni az íróúr újabb Fidesz melletti kiállásait. Stoffán nagyvonalúan hazudik. A nemzet nem választotta meg a Fideszt, csupán a szavazók közel negyede. A parlamentről pedig jobb ha hallgat, hogy miket tesznek.