2010. július 24., szombat

JÚLIUS 24 - NÉPFOGYÁSRA NINCS MENTSÉG

VANNAK ÉLETERŐS NÉPEK
ÉS VANNAK BETEG LELKŰ NÉPEK

A lassan de biztosan fogyatkozó magyarországi népesség szomorú következtetésekre adhat okot. Amíg más népeknél az ellenkezője a jellemző. Irak lakossága 1976-ban 9 millió volt és most 29 millió. Irán ugyanebben az időpontban 28 millió lelket számlált és a jelenlegi 74 millió. Hasonló a helyzet az egész térségben. Izraeli ideológusok nem szégyelték kifejteni véleményüket, hogy a palesztínok agyonszülik az izraeli lakosságot, mert a volt SZU területéről és a mai Oroszországból Izraelbe kivándorolt zsidók jól akarnak élni és nem vállalnak gyereket. Ennek megakadályozására minden eszköz megengedett az izraeli etika szerint. Használják rendszeresen az elűzést, modern harci gépezetet és nem riadnak vissza a nemzetközileg is tiltott foszforbombáktól sem, hogy a palesztínokat kiirtsák. De egyszer emberükre fognak találni, ha van Isten az égben. (1hozzászólás)

BETEG LETT
A MAGYAR LELKI ALKAT
Megjegyzés: Irak 1987-ben már 14 millió volt, közel másfél évtized alatt 5 millióval növekedtek „a népirtó Szaddam Husszein” diktátor alatt. Említhetnénk más diktátorokat is, például Hitlert vagy a jelenlegi iráni elnököt is (bár őt csak ellenségei nevezik diktátornak) ahol a nép imádta őket, jólét volt és magas volt a népszaporulat. Bezzeg a cionista gyarmatokon, mint pl. Magyarország.
Itt hivatalos állami program a magyarirtás.
A magyarok mindig önvédelemre berendezkedett nép volt. Nem voltunk soha kimondottan harcias, támadó nép, de mindig helytálltunk, de mióta a zsidó méreg, a megszállás és agymosás állami szintre emelkedett azóta beteg lett a nép testileg, erkölcsileg és lelkileg is. Ezen a zsidó gyógymódok és kuruzslók nem fognak segíteni.
Egy biztos, mai állapotainkat már történelmi okokkal és sérelmekkel nem magyarázhatjuk.