2010. július 24., szombat

JÚLIUS 24 - KÜLFÖLDI HÍREK


16 pakisztánit megöltek a képen látható amerikai robotrepülővel. Ezzel a robotgéppel előszeretettel ölik meg a civil afgánokat is. A gép orrán van a fényképezőgép, szárnyai alatt a rakéták. (presstv alapján és kép)









KOREAI HADGYAKORLAT
Hazai hírekben is bejelentették az amerikai-délkoreai hadgyakorlatot. Ez egy jellegzetes cionista mesterkedés Észak-Korea ellen. Tavasszal állítólag északkoreai hajók torpedóval kilőttek egy délkoreai kishajót, mivel az megsértette a parti vizeiket. Ezt persze az amerikai-délkoreai vezetés tagadja és Észak-Korát kiáltották ki bűnösnek. Ott is az atombombával van bajuk. Csakhogy az egész egy nevetséges színjáték, hiszen Észak-Korea Kína szomszédságában van és éppen Kínával vannak a legjobb kapcsolatban, mivel két kommunista országról van szó. Kizárt dolog, hogy ott szárazföldi támadást intéznének Észak-Korea ellen. A hazai ciontévé azon kesergett, hogy az északkoreaiak mennyire szenvednek az ottani kommunista vezetés miatt. Bezzeg a hazai zsidókommunista vezetés 65 éves magyarellenes terrorjáról nem keseregnek! Mi az egészhez csak annyit teszünk hozzá, hogy Észak-Korában valóban sokat szenved a nép a kommunista uralom alatt, de az is biztos, hogy sokkal jobban szenvednének egy rájuk kényszerített amerikai mintájú cionista diktatúra alatt, amely még a nyersanyagaikat is elrabolná. Most az amerikai-délkoreai hadgyakorlattal akarnak nyomást gyakorolni Észak-Koreára, ami eleve kudarcra van itélve. Kép: amerikai hajó



IRÁN ELLENI TÁMADÁST MEGSZAVAZTÁK


Republikánusok az amerikai képviselőházban zöld utat adtak egy esetleges izraeli bombázásnak, Irán ellen. 1553 képviselő kifejezetten támogatja az Iránnal szembeni katonai támadást, amely kimondja, hogy Kongresszus támogatja Izrael támadását Irán ellen és minden szükséges eszközt ehhez megadnak, "beleértve a katonai erő alkalmazását is." A védelmi miniszter, Robert Gates azt állította: "Egy háború a Közel-Keleten az utolsó dolog, amire szükségünk van. Sőt, úgy vélem, hogy ez katasztrofális lenne több szinten is." Mike Mullen admirális, vezérkari főnök kifejezte, hogy komoly fenntartásai vannak Irán elleni támadásnak. (Az egészet „megelőző” csapásnak nevezték el, majd hosszasan részletezték, hogy miért kell megtámadni Iránt. A szerk.) (presstv, részlet)
HÁTTÉR
Ez a szavazási cirkusz csak amolyan megfélemlítési akció Irán ellen. Tesztelik azt, hogy Irán hogy reagál erre és milyen szöveges értékelét ad az ilyen akciókra.


SAJÁT IRÁNI ŰRRAKÉTA
Irán 2019-ben embert akar küldeni a világűrbe, jelentették be a 9 órás hírekben. Az egésznek van alapja, hiszen ehhez megvan a megfelelő rakétatechnikájuk és a közeli tengerről is kilőhetik, hiszen közel vannak az egyenlítőhöz. Japán, Kína és India már évek óta űreszközöket lő fel saját rakétáival és Kína már sikeres űrhajóst is fellőtt.