2009. szeptember 12., szombat

SZEPTEMBER 12 – TÉNYLEG TELE VAN ZSIDÓKKAL DEBRECEN

Kép: jobbra a zsidó Gulyás a provokációs kiállítások rendezője egy Sztálin-fejjel, egy korrábbi provokációs anyaggal

DEBRECEN A ZSIDÓMOCSOK TERJESZTŐJE



Immár húsz éve Debrecenből - az ősi magyar városból - nem a magyar hírek terjednek el az országon belül, hanem csak a zsidómocsok botrányai. Korábban a városvezetés kommunista volt, ezt a jó hagyományt immár húsz éve a Fidesz-zsidók folytatják, csak sokkal nagyobb hatékonysággal. Egyetlen magyar nyelvű netes oldalról sem tudunk, amelyik megírná az ottani valós állapotokat. Igaz, hogy a zsidó dr. Nagy Attila számos kitünő művében, cikkében bemutatta és leleplezte már az ottani fertőző gócokat, de a mélyebb összefüggések feltárásával és nevek említésével még adós maradt. Ha azt halljuk Debrecen, akkor megint valami mocskos zsidó provokációs kiállításról van szó. Most is egy ilyenről olvastunk a Szebb Jövő nevű hajdúmegyei oldalon, akiknek a lapírói között színtén ennek a nemes fajtának a képviselői próbálják a magyarok véleményét átformálni.

OLVASTUK

Az alábbiakat az evangélikus oldalon olvastuk, de ez teljesen mindegy, mert mindkét egyház Mózest és Saul rabbit hirdeti.
„Messiások címmel augusztusban kiállítás nyílik a debreceni Modern és Kortárs Művészeti Központban a megváltás gondolatának megjelenéséről a kortárs képzőművészetben. Gulyás Gábor, a Modem igazgatója elmondta: az augusztus 13-án nyíló és az év végéig megtekinthető Messiások egy új, eddig még nem látott tematikus kiállítás. Forrás: reformatus.hu”


ISMERTETŐ A PROVOKÁCIÓRÓL

Olvasva is könnyen felismerhető, hogy mi volt a hátsó szándéka a zsidóknak ezzekkel a képes és tárgyi provokációkkal:
„A tárlat négy nagy részre tagolódik. Az első az emberi test szerepe, a második a halál messianisztikus értelmezése, a harmadik az evilági megváltást ígérő hamis próféták és diktátorok a 20. század történelmében, a negyedik pedig a "megváltás keresztje" nevű szekcióban Jézus megfeszítésének modern értelmezései. Az ebben a formában eddig még nem látott kiállításon több mint száz alkotó műveit tekinthetik meg a látogatók a hagyományos képzőművészet szinte minden műfajából.”

A közelmúltban ismertettük a Szebb Jövő oldalán lévő újságírók neveit, miszerint tele vannak zsidókkal. Ez egy száraz ténymegállapítás, mint ahogy az is az, hogy a debreceni zsidómocsok kiállítások közönséges magyarellenes, keresztényellenes, Jézus-ellenes provokációk. Persze ezeket a jelenségeket a Szebb Jövő másként látja, ők egyelőre a zsidó-Kurucinfóval évődnek. Egyik zsidó oldal a másik zsidó oldallal társalog. Ez nem hír.

„Az a tény, hogy hírt adunk egy nagyszabású debreceni kiállításról egy debreceni székhelyű honlapon, vajon egyenértékű-e azzal, hogy maximálisan azonosulni tudunk a szellemiségével? Ha igen, akkor miképp értékeljük a Kuruc.infón megjelent, a San Francisco-i homoszexuális felvonulásról szóló anyagot?” (Szebb Jövő,részlet)


MI A VALÓDI HÍR?

Idézünk a Tele vagyok zsidókkal című jegyzetből (Szebb Jövő, szept.11)
„Na de amit ezután találtam! Hát, az mindent visz. Hogy úgy mondjam: überel. Über alles.
A blogspoton található webnapló a sokatmondó Cionista Rendőrállam Magyarországon címet viseli. Azt hiszem, bőven elég, ha a ránk vonatkozó irománynak csupán az első mondatát idézem:
"A Szebbjövő című debreceni Jobbiktámogató oldal írói tele vannak zsidókkal." Végül pedig felsorolja az összes szerzőt, akinek valaha is megjelent dolgozata a portálunkon. A többi szerző nevében nem nyilatkozhatom, de mi tagadás, engem módfelett elborzasztott az a kitétel, miszerint oldalunk írói tele vannak zsidókkal. Minthogy a Szebb Jövő portálnak magam is egyik írója vagyok, nyilván rám is vonatkozik az elemzés ezen megállapítása, azaz: én is tele vagyok zsidókkal. Riadtan pörgettem végig a közelmúlt eseményeit, s megpróbáltam felidézni, hogy mondjuk mikor nyeltem le keresztben izraelita vallású embert. (Sőt, embereket, mert hiszen az elemzés többesszámban fogalmaz.) (…) És mivel telhetetlen vagyok, arra kérem, nézzen jobban utána szerzőink családfájának. Bizonyára akad majd ott kun, cigány, sváb, rutén, tót, rétoromán és észak-kelet-norvég is, és akkor ezekre a kifejezésekre is találatot fogunk kapni a keresőben.”

MEGJEGYZÉSÜNK

A kiragadott zavaros szövegből kihámozzuk a lényeget. Igen. Sokatmondó a blogunk, mert ezen az oldalon kívül alig található olyan, amelyik a hazai fertőző gócokat bemutatá összefüggéseiben. Mi azt mondjuk ki, amit a nagypofájú zsidó oldalak elhallgatnak, s ezt örömmel nyugtázzák az olvasók, hiszen eddig magyar olvasóktól semmilyen elmarasztalást még nem kaptunk, csak a zsidó oldalak köpködtek ránk. Ebben sincs semmi újdonság, hiszen mindenki azt nyújtja, ami a lényege. Mi sohasem izraeli vallásúakról írtunk – vissza lehet olvasni – hanem zsidókról, akik fajtájukat képviselik a megnyilvánulásaikban. Ami pedig a családfa szót illeti. Magyarországon, a többségi, őshonos magyarságnak nincsen szüksége családfabizonyítékokra, hamis kutyabőrökre és hasonlókra, mert a magyar kultúrát és szokásokat a magyarok teremtették meg nálunk, örökítettük át a XXI. századra is. Minden zsidó támadás, eltaposás ellenére is.Nem a zsidók képviselik a magyar kultúrát, akik batyuikkal alig százötven éve osontak be hozzánk, de akkor sem azért, mert hívtuk őket, hanem azért, mert a magyargyilkos Habsburgok szándékosan beengedték hozzánk őket, hogy a magyar fajtát fölhigítsák és letörjék. Úgy látszik ezt éppen Debrecenben nem tudják vagy nem akarják tudni az olyan zsidók, mint a Weisz rabbi-féle propagandisták (KDNP- Barankovics Alapítvány), akikről a Szebb Jövőben nem olvashattunk kártékony és magyarellenes aknamunkájukról. De mi nem akarunk semmit sem számokérni sem a Szebb Jövőn, sem a zsidókon. Ezt majd a magyarok elintézik menet közben. De ha már szóbakerültek a családfák, ugyan miféle magyar családfát tudnának levezetni a született zsidók? Talán olyat mint – közismert nevén - Gazsi? (TGM). Aki „székely” ősöket képzelgett magának...Még szerencse, hogy erről a székelyek semmit sem tudnak. Végezetül és összegezésül. Ugyanazt írjuk évtizedek óta. A zsidók önkényesen fölhasználhatnak bármilyen magyar nemzeti jelképet saját maguk álcázására, de attól ők még zsidók maradnak és lapjaik, honlapjaik is azok, mert a zsidó szellemet és érdekeket tükrözik. S már engedtessék meg nekünk, hogy ne zsidó lapok oktatgassanak bennünket arról, hogy mi a magyar és mi nem. Egyelőre még ott tartunk, hogy Vona Gábornak a magyar és a zsidó fogalom ugyanazt jelenti.