2009. szeptember 18., péntek

SZEPTEMBER 18 – GONDOSKODÓ ZSIDÓK


A ZSIDÓÉRDEKEK
RÉGI ÉLHARCOSA

A zsidók igen szeretnek gondoskodni a magyarokról. Ha látnak egy éppen születendőben lévő magyar szervezetet, akkor azonnal rátelepednek és átveszik a hangadást, irányítást. Ez történt a Jobbik mellett szinte minden szervezetnél, legutóbb a Magyarok Szövetségében. Kincsesné Salca Mária (képet nem tudunk mellékelni) a zsidók repdeső buzgalmával szinte minden magyar szervezetben körülnézett, megfordult és agitált, a zsidó mételyt terjesztve. Emelett otthonosan mozog a zsidó társadalmi szerevezetek táján is, amolyan „mindenhez értő” szerepében igyekszik a magyarok szemét bekötni. 2005-ben még a zsidó Drábik mellett agitált, aki a Jobbik előadásainak is egyik kulcsszereplője volt. Tehát ezekben a körökben minden szereplő összefügg a másikkal. Drábik szélhámosságait már nem egyszer bemutattuk, a Magyar Oldal blogban is. Az alábbi könyvcímében is hazudik, mert nem a pénznek van diktatúrája, hanem a kommunista és cionista zsidóknak. Alatta a zsidó Kincsesné ajánlója is önmagáért beszél, hiszen Drábik nekünk semmi újat nem tud mindani, a régről ismert zsidó hazugságokon kívül.
Drábik János bemutatja új könyvét:
A pénz diktatúrája címmel, 2005. december 7-én, szerdán, 18 órakor a Budapest, XI. ker. Karinthy Frigyes út 9- alatt. Drábik János új adatokat tár fel arról, hogy mibe kerül nekünk az EU, - mert bizony sokkal többe, mint amit a hivatalosok egyáltalán bevallanak. Mivel előadását jó, ha minél többen meghallgatjuk, de meghirdetni nincs más mód, olyan ismerőseinknek is szóljunk, akiknek nincs internet-kapcsolatuk. Szívélyes üdvözlettel: Kincsesné Salca Mária

RÉSZLET EGY HÍRLEVÉLBŐL

Az alábbiakban Kincsesné megmagyarázza a zsidó Morvai Kirisztina értékes szerepléseit, csak éppen arról hallgat, hogy őt erre a Jobbik vezetése kérte fel és nem a magyarok.
Hiszen csak az ellenség irányít össztüzet mindig éppen arra, akinek a feje kimagasodik a tömegből, és elég erősnek látszik, hogy ott is maradjon - vezetőnek. Ha sikerül a kiemelkedő személyiséget lelőnie, vagyis, hiteltelenné tennie a tömeg előtt, akkor az ellenség sikeresen uralkodhat tovább a nyomorba nyomott gyarmatán. Nem azt állítom, hogy bárkinek hinnünk kell. Gondolkozzunk, és figyeljünk! A tettekre! Morvai Krisztinát azelőtt nem ismertem. Ő a 2006 őszi-őszödi politikai botrányt követő, rendőri túlkapások, az egyenruhások terrorja áldozatai mellé állt, és sikeresen! Törvényalkalmazó jogászként az ellenük indított büntetőperekben felmenttette őket, ami a kártérítés lehetőségét is megteremtette az áldozatok számára. Ezzel már megváltotta a jegyét az EU-választásokon való részvételre, és ez indokolja, hogy közel fél millió ember őt is bejuttatta az EP-be. Krisztina pedig hű maradt a választási ígéreteihez: a magyar nemzet érdekvédelméhez az 50-szer annyi EU-lakos között. Na, ezért lő rá az ellenség! És csak ellenség lő rá! Magyar csak elismerheti, segítheti a magyar Dávid küzdelmét a pénzhatalom által fenntartott Góliát ellen. (Ennek néven nevezését követeli az ellenség provokátora Morvai Krisztinától. De ki ismeri őket név szerint? - Válaszoljon ő az alább feltett, választ követelő kérdésre!) KSM
Kérdezzük a mindenttudó Kincsesnétől:
Kiket tekint ellenségnek?
Miért tekinti Magyarországot gyarmatnak?
A magyar áldozatok mellé Morvai politikai szereplésvágyból állt. Vagy talán másért?
Miért gondolja Kincsesné, hogy zsidó jogászokra vagyunk rászorulva?
Morva Krisztina nem magyar. Az állampolgárság senkit sem tesz magyarrá. Ha a Jobbik megírta volna, hogy előkapott kampányfigurája zsidó, akkor nem kapott volna több százezer szavazatot. Kincsesné szövegében aztán kibújt a szög a zsákból. Tehát Kincsesné a magyarokat tekinti ellenségnek, mert régóta követeljük, hogy a zsidó politikusok és közszereplők néven legyenek nevezve. Megnyugtatjuk Kincsesnét, hogy a magyarok névről ismerik a zsidóbűnözőket. Ne nézzen bennünket már ennyire hülyének.