2009. szeptember 9., szerda

SZEPTEMBER 9 - RENDSZERHIBA


A HIBA NEM AZ ÖNÖK KÉSZÜLÉKÉBEN,

HANEM A RENDSZERBEN VAN

RENDSZERHIBA

Ficsor Ádám, a beszédhibás titokminiszter azt mondta - valamit ki kellett találni -, hogy a cigánygyilkosságoknál hibát követtek el a nyomozóiroda munkatársai és ezek valóban "rendszerhibák". Mostantól egy újabb fogalmat kell megtanulnunk. Ha állami hivatalokban hibáznak, netán bűnöznek (erre igen sok a példa), akkor az mostantól "rendszerhiba". Hát persze hogy az, hiszen 1989-ben nem történt meg a rendszer megváltoztatása gyökerestől. A férget gyökerestől kell kitépni, mert mindig újra kinő a feje. Közben a Libatolvaj is serénykedett az elmúlt napokban és közzétett egy 10 pontos közbiztonság javítását célzó ötletcsomagot. Aki ezt olvasta nem tudja most mit csináljon kínjában? Sírjon vagy nevessen? Ezek között szerepel egy úgynevezett településőrség felállítása is.

RENDŐRÁLLAM FEGYVERKEZIK

A MAGYAR NÉP ELLEN

Jelenleg ezek a fegyveres szervezetek vannak:
1 Rendőrség, teljes hatáskörrel, de teljesen lezüllött állapotban

2 Polgárőrség (2050 egyesület, 85 ezer taggal), fegyverük nem lehet, csak gázspré önvédelemre, semmi intézkedési joguk nincs, amolyan élősködő látszatszervezet. Ha elfognak bűnözőt egy kisújjal sem nyúlhatnak hozzá.

3 Településőrség (ez még csak bedobott ötlet, valószínű cigányokat is bevesznek, hogy eleve ne működjön az egész)

4 Vagyonőrök (ezek is vagy százezres nagyságban lehetnek, cégeknél, boltoknál, vállalatoknál, bankoknál. Lőfegyverük van, de bűnözők ellen nem használhtaják, lásd Mór-i és más esetek. Ezeknél igen sok volt rendőr, munkásőr is van, az előző rendszerből)

5 Csendőrség (nem vicc, Vona már felszerelte ezeket kakastollal, miközben a Magyar Gárda egyenruhában utcára nem mehet és be is vannak tiltva jogilag)

6 Lakosságnál több ezer legális és illegális lőfegyver van.

7 A bűnözők a legkorszerűbb kocsikkal és fegyverekkel rendelkeznek, az alvilágnál, de ezek együttműködnek a rendőrséggel - olvastuk többször hivatalos forrásokból.


Ugye jól ki van ez találva? A következtetések levonását az olvasóra bízzuk. Kép: Vona Gábor operettcsendőrei