2009. szeptember 11., péntek

SZEPTEMBER 11 – NŐKRŐL CSAK JÓT



MŰSOR
VEZETŐKRŐL


Az utóbbi években sokkal több a női műsorvezető, mint a férfi. Ez jó hír. A nők nem annyira agresszívak, egyszerűbben kérdeznek. Persze itt is vannak kivételek. A legellenszenvesebb figura jelenleg az ATV-ben látható Kálmán Olga, akiből a sötét butaság árad, semmihez sem ért, de úgy tesz mintha értene és tenyérbemászó a stílusa. Hogy a közszolgálatiról is mondjuk valakit elrettentő példának, ő Krizsó Szilvia. Ő minden más szakmára lehet hogy alkalmas lenne, de műsorvezetőnek semmi esetre sem. Miért? Mert beszédhibás. Úgy hadar, hogy már érteni sem lehet, a kiejtéséről nem is beszélve. A Duna-Tv-nek általában tűrhető bemondói vannak, közülük a legjobb a politikai műsorokban Szöllősi Györgyi (képen), akinek kellemes megjelenése van, ügyesen fogalmazza meg a kérdéseket, nem hagyja magát lerázni és ennek ellenére sem erőszakos.

KIK ÁLLNAK A TERRORISTÁK MÖGÖTT?

Káli Sándor (a miskolci polgármester szóvivője) közölte: a politikusoknak, rendvédelmi szerveknek, és a bíráknak tudomásul kell venniük, hogy a legfőbb problémát és annak gyökerét nem az ilyen elvetemült bűnözők szintjén kell keresni. Olyan mély belpolitikai problémák következménye ez, amely az uszító, haragkeltő, és féktelen politizálásnak a következménye. Nem a magyarok nyilaitól, hanem a mögöttük álló "uszító politikusoktól" kell félnünk - jegyezte meg.

ZSIDÓK VÉDIK A CIGÁNYBŰNÖZŐKET

Igazolatlan hiányzások miatt börtönbe kerülhetnek a szülők. 2009. szeptember 11. MTV
Két gyermekük igazolatlan hiányzásai miatt 16 hónap börtönre ítélt a bíróság egy roma házaspárt, akiknek hat gyermekük van, köztük egy csecsemő. A TASZ a köztársasági elnökhöz fordult kegyelmi kérvénnyel.

Amit a cionrádió művel naponta az szó szerint bűnpártolás. Ma elővették a fenti bűnöző cigányokat és képesek voltak erről külön műsort csinálni, hogy kampányoljanak mellettük. Magyarországon 1945 óta kötelező az általános iskolai oktatás. Aki nem járatja a gyerekét, azokat meg kell büntetni, de ezzel a hatóságok nem élnek, hiszen akkor a cigányiskolások szüleinek 98 %-át meg kellett volna büntetni. Miért küldik inkább bűnözni a gyerekeiket mint iskolába? Mert ebből nagyobb hasznuk van. A cigányok bünözői rétegével az állam semmit sem tud kezdeni. Pontosabban a magyarokon élősködnek és még ráadásul bűnöznek is. Ez persze a zsidók egy részére is érvényes, csak ők más vonalon működnek.