2009. szeptember 9., szerda

SZEPTEMBER 9 - VEGYESHÍREK


GYENGÉLKEDIK A ZSIDÓ POJÁCA

A Madonna néven szereplő botrányhős úgy látszik végvonaglását tartja világkörüli koncertkörútján, mert minden országból csak a botrányhírek érkeznek róla. Legutóbbi izraeli útjáról még a hazai lapok is gúnyos hangnemben számoltak be.
A "The Sun" című lap szerint a pop királynője már kétszer elájult a színpadon, egy év alatt. Az utolsó koncertturnéján is Szófiában, Bulgáriában. A lap szerint annak ellenére lett rosszul, hogy szigorúan betartja amit az orvosok előírnak neki, de az életkora már károkat okoz az énekesnek. A pop királynője akkor vesztette el másodszor az eszméletét, amikor a "Holiday" című számot énekelte és egy táncos segített rajta. Azonban Madonna nem esett le a földre, mivel az ájulás olyan rövid ideig tartott. Úgy tűnik, hogy még ez is része a koreográfiának. Annak tükrében, ahogy a táncos gondoskodik énekes fizikai állapotának megtartásáról, rájöhetünk, hogy ez valójában egy pillanatnyi áramszünet. Egy brit lap megbízható források szerint azt állította, hogy az énekes ismét elvesztette az eszméletét, amikor elhagyta a színpadot és ott a földre esett. Madonna valóban aggódott a színpadra visszamenve. Le kellett ülnie hosszabb ideig a szokásos dalok között. Azonban a díva nem akarta, hogy elhagyják a bolgár szurkolói és akkor ért véget a "show" mint ahogy terveztáék. Ugyanez a forrás elismerte azt is az újságban, hogy Madonna "kimerült, és vérszegény." Azt a tanácsot kapta, hogy elhalasztják az utolsó két útját. Izraeli útja csak néhány napig tartott, mert a logisztika és a saját makacssága akadályozta őt. Tény, hogy Madonna ellenzői azt szeretnék látni, hogy ez a gyengeség jele, mivel az énekes életkora elég maga. Nem tudta élvezni, hogy "Sticky & Sweet" számát 70.000 hűséges rajongója várta Tel Avivban. Forrás: Europa Press

MIBŐL LESZ AZ ÜZLET? DISZNÓJÁRVÁNYBÓL!

4 ezer Ft-ot kérnek egy disznóvírus tesztért, ha kéri valaki orvostól. Már nemcsak a cigánygyilkosoknál titkolóznak, hanem azoknál az iskoláknál is, amelyeket erőszakkal megfertőztek. Minden áron országos méretű járványt akarnak kierőszakolni, mert abból lesz a nagy üzlet.

MÁR NEM VOLTAK ÜGYNÖKÖK

Ma már azzal jöttek elő, hogy az elfogott állítólagos cigánygyilkosoknál két férfi nem is volt ügynök. Akkor a neten és a sajtóban közzétett iratokban és előzőleg, miért állították hetekig, hogy ügynökök voltak.
ANTIRASSZISTA KATONAI
ÜGYNÖK GYILKOLTA A CIGÁNYOKAT
A címben lévő agyrémet nem mi találtuk ki, hanem ez hangzott el ma este a Hír-TV-ben, Cs. Istváról. A nyilatkozó - Hende Csaba (MDF) bevallotta azt, hogy amíg Ficsor Ádám (MSZP) volt titokminiszter, ez alatt a hat hónap alatt a titkosszolgálatok nem adtak át adatokat a nyomozó rendőrségnek és ezt ők "rendszerhibának" nevezték.

PONTOS IDŐZÍTÉS

Miután Chvez hatalmas sikert aratott a Velencei Filmfesztiválon, mára kijelentették a hírekben, hogy az iráni atomdúsítást Venezuela pénzeli, támogatja és Venezuelában meg iráni atomerőművek készülnek. Minden áron rágalmazni akarják a két országot, jó kapcsolataik miatt.

CHAVEZ TERVEI MIATT JAJGAT A CIONSAJTÓ

Hugo Chávez venezuelai elnök azt javasolta szerdán fehérorosz kollégájának, hogy kiváló kétoldalú kapcsolataik bizonyítékaként "új köztársaságban" egyesítsék a két országot. Chávez Minszkben, Aljakszandr Lukasenka fehérorosz államfővel tartott találkozóján állt elő az ajánlattal a fehérorosz elnöki hivatal közleménye szerint. A baloldali latin-amerikai elnökök egyik vezéralakjának számító Chávez hozzátette, hogy országa és a volt szovjet tagköztársaság unióját nem az egykori Szovjetunió mintájára képzelné el, hanem szabad köztársaságok alkotta államszövetségként. Chávez 2006-ban járt először Fehéroroszországban, s rögvest megígérte, hogy "harcos csapatot" hoz létre "új barátjával", Lukasenkával. A venezuelai elnök azóta minden évben felkereste a szovjet utódállamot, s e látogatások viszonzására kérte fehérorosz kollégáját. Lukasenka legközelebb valószínűleg idén novemberben vagy decemberben utazik Venezuelába. A két ország már több energetikai megállapodást kötött. Chávez szerdán a tervek szerint kétnapos látogatásra tovább utazik az orosz fővárosba. Szergej Prihogyko, az orosz elnök külpolitikai főtanácsadója közölte, hogy a látogatás során a két ország képviselői tucatnyi megállapodást írnak majd alá az energetikai, katonai és haditechnikai együttműködésről, valamint pénzügyi egyezményt is kötnek. Prihogyko hangsúlyozta, hogy fegyvervásárlási szerződést nem írnak alá. A tanácsadó mindazonáltal nem zárta ki, hogy Venezuela esetleg hitelt kaphat (Moszkvától) orosz fegyverek vásárlására. Oroszország és Venezuela 2005 és 2007 között 4,4 milliárd dollár értékben kötött fegyvervásárlási szerződéseket, amelyek értelmében Moszkva 24 Szuhoj típusú vadászgépet, 50 harci helikoptert és 100 ezer darab Kalasnyikov gépkarabélyt adott el a latin-amerikai országnak. (gazdasagiradio)