2009. szeptember 10., csütörtök

SZEPTEMBER 30 – VEGYES HÍREK


ŐK LENNÉNEK A CIGÁNYGYILKOSOK?


Kiss István Zoltán (K. István. cukrász végzettség személyként említik)
Kiss Árpád (Kiss István Zoltán bátyja, a médiákban az egyik ismert magyarországi zenekar volt dobosaként említik)
Petei Zsolt István ( A médiákban P.Zs. monogrammal említik)
Csontos István (volt szerződéses katona, a médiákban Cs. Istvánként említik) (internetről)


Távozott a BRFK szóvivői posztjáról Schön Péter (képen)
2006. október 19. (stop)
Lemondott a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője - értesült a HavariaPress.
A Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület a Magyar Gárda Mozgalom megalapítására jött létre. Tagjai a Jobbikhoz és a Fideszhez kötődő személyek: Bencsik András, a Fidesz tagja és a Magyar Demokrata c. hetilap főszerkesztője (ő 2008 tavaszán távozott az egyesületből), Usztics Mátyás színész, Murányi Levente 56-os szabadságharcos, Pörzse Sándor újságíró, Schön Péter, Staudt Gábor, Szabó Gábor, Szegedi Csanád, Szilárd István és Vona Gábor elnök (wikipedia)


Biztonsági céget alapítottak Magyar Gárda Kft. néven


Már nem csak egyesület a Magyar Gárda: a szervezet egyik alapítója, Schön Péter új céget hozott létre Magyar Gárda Biztonságtechnikai és Vagyonvédelmi Kft. néven - írja a Népszabadság. A cégbíróság már bejegyezte a május végén létrehozott, félmillió forint jegyzett tőkével rendelkező kft.-t, amelynek Schön az ügyvezetője és tulajdonosa. A társaság fő profilja a személybiztonsági tevékenység, de foglalkozhat szakmai középfokú oktatással, sport, szabadidő és kulturális képzéssel is. A lap szerint a cég tevékenységi körébe felvette a nyomozást, valamint a könyv- és a napilapkiadást is. Schön Péter az elmúlt hetekben egy másik céget is alapított: szintén félmillió forint jegyzett tőkével létrehozta a Terran Group Informatikai és Biztonságtechnikai Kft.-t, amelynek fő tevékenysége a számítógép- és szoftver-kiskereskedelem, de foglalkozhat nyomozással és követelésbehajtással is. A lap egyelőre nem tudta meg, hogy a tulajdonoson, és a cégnéven kívül van-e más összefüggés a vállalkozások és a Magyar Gárda között, illetve, hogy milyen munkákra számítanak. Vona Gábor, a Magyar Gárda Egyesület és a Jobbik elnöke azt nyilatkozta, hogy a kft.-vel kapcsolatban Schön adhat felvilágosítást, őt azonban nem sikerült elérni. (origo,2008.júl.10,részlet) Kép: Schön

SZABÓ MÁTÉ FÖLÉBREDT

A zsidó jogvédőt idézték a hírekben, miszerint rendőrség csaló, jogtalan, törvénytelen módon járt el a nyáron az Erzsébet-téren, mivel nem indokolta meg a rendőrség miért szólítja fel távozásra közterüetről a gárdistákat? Másrészt a rendőrség jogtalanul kötött bele a ruházatukba, ugyanis semmilyen törvény, jogszabály nem írja elő, hogy egy állampolgár milyen ruhában jelenik meg az utcán, közterületen. Egyedül közszeméremsértő módon nem tehetik ezt, mondjuk meztelenül. Ennek viszont ellentmond a „pornóipar fóvárosa” (BP), ahol igen sok köztéren, sőt a Hősök terén, buszokon, villamosokon, sőt kamionon nyilvános pornófilmeket forgattak, de ezekre nem rohantak rá a kommandósok. Ugyan kik adtak ezeknek a bűnözőknek engedélyt erre? Talán Demszkíj Mao hivatalai?