2009. szeptember 16., szerda

SZEPTEMBER 16 - CIONISTA RENDŐRÁLLAM


A TÉVÉK ÉS RÁDIÓK

BENNE VANNAK A

BŰNSZÖVETKEZETBEN


A cionista rendőrállam hírközlése (akárcsak Rákosi-Kádár alatt) szorosan együttműködik, összejátszik és össze van nőve a politikai bűnszövetkezetekkel. Mert nálunk a pártok - szó szerint - bűnszövetkezet módjára működnek. Beleértve a parlamenti pártokat és néhány azon kívüli pártot is, akik ugyanennek a bűnszövetkezetnek a pénzéből tartják fenn magukat és lapjaikat.

HA JOGÁLLAM LENNÉNK

Ha valóban jogállam lennénk, ahol csak a törvények szerint működik minden, akkor az ilyen szennytévék (és rádiók), amelyek nálunk működnek, nem is kaphatnának engedélyt a működésre. Vegyünk egy utóbbi, friss példát ennek az összehangolt bűnszövetkezetnek az aljas, magyarellenes működésére.

ZSIDÓ-MARXISTA-ANARCHISTA
OLDALRA HIVATKOZNAK

Az MTV pár napja riogatott az MNA (mozgalom) - úgymond - "náci kiképzőközpontjával", amiből egyetlen szó sem volt igaz. De a magyarellenes uszításra szükségük volt az őszi hangulati előkészítés miatt. Ez a szennyes tévé bizonyítékokat nem tárt a nézők elé, hanem a képek alatt folyt a sötét rágalmazás és uszítás. Ezt ők is tudták, de mégis csinálták. Egy jogállamban örökre betiltanák az ilyen szennyadók működését, mint az MTV és az összes más ehhez hasonló piszkos módszerekkel működő tévé. A tévében a német nyelvű, de nemzetközi zsidómarxista oldalra, a Junge Welt-re hivatkoztak, mint "hiteles forrásra". Ugyan mióta hiteles forrás ez a zsidóbuzi oldal? Amelyet, ha valaki megnéz, akkor nem tudja, hogy hová okádjon, mivel a gyomra azonnal felfordul a látottak alapján. És erre az oldalra hivatkozott az MTV, a Népszabadság és az összes hazai szennysajtó.

De ugyanezt teszik a Rózsa Edurado Flores néhai terroristavezért támogató és dicsőítő hazai oldalak is. Ezek bezzeg nem keltik fel a hazai hatóságok figyelmét, hiszen azonos a szellemiségük ezekkel a szennyoldalakkal, amelyek a marxista-kommunista-anarchista és cionista fertőző nézeteket és uszításokat tartalmazzák.