2009. szeptember 19., szombat

SZEPTEMBER 19 – KÉT VARÁZSLÓ


KÉT VARÁZSLÓ LESZ

A KAMPÁNYBAN


A politika színpadán megjelent 2009-ben két varázsló. Az egyiket már jól ismerjük. Ez a Fidesz. A baj csak az, hogy milliós tömegeket nem érdekli a Fidesznek a zsidó államhoz való kötődése. Nem érdekli őket az sem, hogy Orbán miket hazudik igéreteivel, hiszen a 2002-es választási kampányban milliós tömegeket hipnotizált ilyenekkel:
„hozzon mindenki még egy embert”......”sokan vagyunk, de nem elegen”......”tűzzük ki a kokárdát” és ehhez hasonlók. És mi történt a választás napján? Este 9-kor, amikor közölték az eredményeket, akkor nem is Orbán – mert ő eltünt a ködben -, hanem Pokorni Zoltán (akinek apja kommunista ügynök volt, ezt ő maga jelentette be pityeregve a tévében) nagy nehezen kinyögte – mert magyarul sem tud beszélni- , hogy elvesztette a Fidesz a választásokat. Akkor volt az, amikor az utolsó TV-vitában a nehezen beszélő, dadogó D-209-es KGB ügynök (Medgyessy) nyerte meg a választásokat. De ki emlékezik ma erre és a folytatásra? Ma már annyira elfásultak, beszűkült agyúak az emberek, hogy még arra sem emlékeznek, hogy egy éve mi volt. És akiknek emlékeztetni kéne őket, azok meg sem szólalnak. Van ennél nagyobb baj is. Nemrég az újbunkókról írtunk. De van náluk egy ennél rosszabb tömeg is, akik szellemi analfabéták. Látszólag tudnak olvasni, de csak látszólag. Mert amit olvasnak azt nem tudják értelmezni, nem tudják elhelyezni agyukban, hogy az a szöveg mennyire értékelhető komolynak, megbízhatónak, hitelesnek, vagy pedig csak egy közönsége szélhámosság. Ha valaki azt hiszi, hogy ez csak a kisebb iskolai végzettségűeknél van, az nagyon téved. Nálunk ez a kór leginkább a diplomásoknál látható. Minél több diplomája, esetleg doktori fokozata van valakinek, annál nagyobb sötétség uralkodik az agyában. Ha ez nem így lenne, akkor ma Magyarország nem itt tartana.
A másik varázslót már mindenki ismeri, úgy hívják hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Őt is csak hallgatni kell. Csak az a baj, hogy akik olvassák vagy hallgatják őt nem látnak a szavai mögé. Vona Gábor sem magyarul beszél, ahogy Orbán Viktor sem. Csak látszólag beszélnek magyarul, a gondolkodásuk nem magyar. Ez kiérthető a sajátosan kódolt szövegeikből.

MÁR KÁDÁR ALATT ELKEZDŐDÖTT

Hová tűnnek egy nemzet erőforrásai? Miért privatizálnak országok olyan dolgokat, (elektromos művek, gáz, víz) melyek működtetése egyértelműen gazdaságos lehetne? Miért privatizálják a szociális rendszert (egészségügy, tb, nyugdíj rendszer)? NEM ISMERŐS? NÁLUNK PONT EZT AKARJÁK ÉS EZ A KORMÁNY PONT AZT CSINÁLJA AMIT DIKTÁLNAK NEKI. Emlékezzetek, Fekete János bankember volt az első, aki már a 80-as évek elején puhította Kádárt, hogy lépjen be Magyarország a Világbank igájába. Azóta zuhanunk adósságspirálon lefelé, ahonnan nincs menekülés. Az egész előre el volt tervezve, hogy egy gyarmat legyünk, és a földjeink, víz-gáz és egyéb kincseink is az idegenek - főként a cionista üzletemberek - tulajdonába kerüljenek. Az egész parlamenti bandát hazaárulás miatt börtönbe kellene zárni, az elmúlt 20 év intézkedési miatt. Az EU is átver bennünket, mert a többszörösét kéri annak a pénznek, amit támogatás formájában visszacsurgat. Vegyétek észre, miről szól az egész: a cionisták felsőbb rendű fajnak képzelik magukat, és a Világbankon és a Fehér Házon, valamint a NATO-n keresztül totális világuralomra törnek. Mit mond Dominik Strass Kahn a Világbank elnöke: ,, Mindennapi tetteimmel is azon vagyok, hogy Izrael érdekeit segítsem" És mit mond Feldmáyer Péter a MAZSIHISZ elnöke? ,, Izrael kihelyezett tagozata vagyok itt" (fórumból)