2009. szeptember 11., péntek

SZEPTEMBER 11 – VUKICSNAK ÜZENT A HATALOM


SZILI KATALIN ELMAGYARÁZTA
A JOGÁLLAM MIBENLÉTÉT

A mellékelt képeken Szili elvtársnő válasza arra a MSZ (Vukics) levélre, amelyben felszólították a jelenlegi hatalom birtokosait, hogy október 23-ig azonnal adják át őnekik (Vukicséknak) a hatalmat, különben.......................különben....................különben.....olyan mérgesek lesznek, hogy „polgári elégedetlenséget” hirdetnek.....Júj j j j j j ! Húúúúúúúú, de félelmetes fenyegetés.
Hogy mennyire nevetséges Vukicsék levele az Szili válaszából is kiderül. Ő lényegében a zsidódemokrácia ismérveit sorolta fel, aminek semmi köze nincs a Magyar Törvényhez (Szent Korona Tan alapján).

MIRŐL SZÓL A ZSIDÓDEMOKRÁCIA LÉNYEGE?

Hát miről is szólhatna? 100 %-os csalásról. Aki esetleg gyenge felfogású és lehet hogy nem érti az alábbiakat, ezért türelmesen elmagyarázzuk. Az okos zsidók ezt a trükkös megoldást találták ki, elég régen. Miránk 1989-ben húzták rá ezt a kényszerzubbonyt.
Kitalálnak egy 100 %-ig csaláson alapuló választási törvényt. Tákolmány alkotmányukban kimondják azt a hazugságot, hogy a népakaratot, csak a pártok képviselhetik és ezt úgy tudják érvényre juttatni, ha egy csaló kampány után megnyerik a választást és beülnek a törvényhozásba és ott aztán eszem-iszom, dínom-dánom, korrupció, bűnüzés. Éppen az amit most látunk.
De van ennél aljasabb csapda is. Ugyanis ha meg akar alakulni egy magyar érdekű párt, akkor ezt megtehetik, de a következő választásokon indulniuk kell. Innentől kezdve pénzkérdéssé válik minden. Ugyanis amelyik pártot nyomatják pénzzel, az tud kampányt csinálni, amelyiknek nincs pénze? Az még jelöltet sem tud állítani. Tehát a népakaratot és népképviseletet a zsidók PÉNZKÉRDÉSSÉ züllesztették le. És honnan lehet sok pénzt szerezni? Hát a bűnözésből. Éppen ezért húsz éve 386 bűnöző ül a parlamentben, akik elfogadták a zsidóktól ezeket a jétékszabályokat.
Itt jól olvashó Szili szövege, rákattintani!