2009. szeptember 11., péntek

SZEPTEMBER 11 – MEGRÁGALMAZTÁK VENEZUELÁT



Tegnap este az ATV politikai agymosodájában Mészáros Tamás (képen) és társai (a Júdások) ezeket a hajmeresztő hazugságokat terjesztették:
"Venezuelában antiszemitizmus van. Zsidó intézményeket és zsinagógákat támadnak meg." Chavez elnök egy amerikai filmrendezővel parádézik a Velencei Filmfesztiválon...Oroszok rakétákkal és fegyverekkel támogatják Iránt és Venezuelát...Venezuela fegyverkezik...."Antiszemtia pogromok vannak Venezuelában."


Ha ilyen zsidók elleni támadások lettek volna, akkor azok már a világlapok címoldalain lennének és a CNN egész nap csak azt adná. Ennyit a tényekről. Most pedig Mészáros úrnak üzenünk, aki úgy ül a képernyő elé, hogy alapvető fogalmakkal sincs tisztában. Ezt írja a szótár a pogrom kifejezésről: lakosság más nemzetiségű vagy vallású része elleni, gyilkolással, erőszakoskodással járó hajsza (ezen emberek elpusztítása) (Akadémiai Kiadó, 2000). De ha Mészáros úr jobban kedveli a kommunista szakkönyveket, akkor idézzük neki: Kizsákmányoló társadalmakban: valamely nemzetiség, különösen a zsidóság ellen szervezett tömeges terrorcselekmény (Akadémiai Kiadó, 1975)

Tehát ahogy láthatjuk, a kommunista rendszerben el sem képzelhető pogrom, mert ott nem volt kizsákmányolás és a zsidók is dúskálhattak a földi javakban. Utoljára a világtörténelemben zsidók elleni pogrom (már a szó eredete is orosz) a cári Oroszországban volt a XIX-dik században, amikor a falusi és városi oroszok megelégelték a zsidók erőszakosságait és csalásait. Ezek egy része aztán a Monarchia-beli Magyarországon kötött ki és itt folytatták azt, amit az oroszoknál már elkezdtek. Gyanítható, hogy Mészáros ősei között is ők lehettek. Tény, hogy Venezuelát Mészáros súlyosan megrágalmazta, nagy nyílvánosság előtt, s ezért őt legalább az ORTT-nek felelősségre kellene vonnia. Hiszen egyetlen zsidót sem öltek meg Chavez országában. Kép: Mészáros
Rendszeresen visszatérő macskanyávogás a zsidó médiákban, hogy itt meg ott növekszik az antiszemitizmus. Magyarországon ezt az órarendet kéthavonként szokták felröppenteni. Mivel sohasem jelzik, hogy mikor csökken az antiszemitizmus, így már valójában magasabban állhat, mint a Himalája csúcsa. Mellesleg ezek a beteg kúfárok ebből élnek. Ez a vajaskenyér nekik a kibucokban. Az egyik külföldi televíziós csatorna programot sugárzott "Zsidók hazánkban" címmel. A program keretében meglátogattak zsidó családokat is. Az egyik helyen a család két 8-10 éves sarja sábeszdeklivel a fejükön fogadták a riportereket. Beszélgetés közben az egyik elkottyintotta: "Nekünk zsidóknak megbízatásunk van a világban." Az lett volna a logikus, hogy a riporter rákérdez: "Mesélj róla, mi az a megbízatás és ki bízott meg benneteket?" Lehet, hogy elhangzott ez a kérdés, de a vágó keze ügyesen kikanyarította. Ne feszítsük a húrokat pattanásig, mert megint növekedni fog az antiszemitizmus. Rövidre fogva a szót, ezeknek már az is antiszemitizmus ha valaki nem élethűen mosolyog rájuk és elfáradt a megszokott "zsidótiszteletben." Tiszteletet nem lehet kikényszeríteni és kikövetelni, de ezek az akarják. Utálja őket az egész világ, de ők ebből is uzsorakamatot húznak. Lesz még itt világméretű ramazuri hitsorsosok rátok nézve! (1hozzászólás)
KIEGÉSZÍTÉS
A fenti hozzászóláshoz kéne mellékelni annak a zsidó pszihiáternek a könyvét, amelyet még a nyolcvanas évek elején adtak ki, aki megírta saját fajtájának a viselkedését és szokásait az auschwitzi lágerekben. Persze gázkamrákat ő egyáltalán nem emlegetett. Ez meg hogy lehet? Hát így....Van egy kifejezetten antiszemitizmust nyilvántartó oldal is, évek óta. Ebben a teljes hazai zsidósajtó is szerepel, mint antiszemita szócsövek. Ha esetleg valaki jót akar mulatni érdemes beleolvasni ezekbe a beteges érvelésekbe.