2010. május 9., vasárnap

MÁJUS 9 - MÉG A FOGALMAKBAN IS HAZUDNAK


FASIZMUS FELETTI GYŐZELEM?

A nemzetközi sajtóban is ugyanazokat a hamis fogalmakat használják mint nálunk. Putyin a díszszemlén "fasizmus" feletti győzelemről beszélt, azokat győzték le, akik a "civilizáció alapjait" akarták fölszámolni.....Az ember nem tudja hogy most sírjon-e vagy nevessen, ekkora hazugságok hallatán. Valójában Hitler fejezte ki legjobban a háború lényegét, amikor azt "világnézeti" háborúnak minősítette, amit nem Németország akart, hanem a szovjetzsidók és az amerikai-angol zsidók fogtak össze országa ellen. Most az évfordulón mindenki hallgat a lényegről, hogy a szovjetek Lenin óta világforradalmat akartak, kommunista győzelemmel és erről a céljukról még a háború után sem mondtak le. Az amerikai zsidóknak ez nagy üzlet volt, ezért is pénzelték a vörös gyilkosokat. Ezért léptek egymással szövetségre, a nemzetállamok ellen. Ugyanis fasiszta állam csak Olaszország volt, az ellen nem akartak világháborút. Németország pedig nemzetiszocialista volt, amit a zsidók "náci"-ra egyszerűsítettek le. A II. világháborút egyértelműen a zsidók csinálták, mese nincs.

GYŐZELEM, DE KIKNEK?
Moszkvában csattogtak a menetelõ csizmák megint. Az oroszok és még néhányan ünneplik a 65 évvel ezelőtti győzelmüket Németország és szövetségesei felett. Nem tudom, hogy mit érezhetett Angela Merkel kancellár, amikor az egykori győztesek kényszerítik az egykori legyőzötteket, hogy örüljenek együtt a győzelemnek. Mindenesetre egy ilyen kényszerünneplés jobb megoldás, mint amikor a legyőzött gallok vezérét Vercingetorixot oroszlánketrecben hurcolták végig Róma terein a csőcselék bámulatára, majd évek után nyilvánosan megfojtották. Az angolok választhattak szövetségest Németország és Oroszország közül. A nemzetközni cionizmusnak sokkal jobban illett a postarabló és tömeggyilkos Sztalin. Ennek a szövetségnek a számlájára írható a II. világháború 50 milliós áldozata és az utána következő kommunista rémuralom a maga 100 milliós áldozatával. A hidegháborús "békés" korszak sebeit nem is szokás emlegetni. Találgatásokra ad okot, hogy Obama elnök távoltartotta magát a megemlékezésektől. Lehet, hogy nem tartotta biztonságosnak az orosz repülőtereket a lengyel miniszterelnök balesete után. Churchill mondta egyszer, hogy Hitler ellen a Sátánnal is szövetséget kötne. Tartotta a szavát és összeölelkezett Luciferrel. (1hozzászólás)

Megjegyzés: A szerbek morogtak, hogy a cáratyuska nem hívta meg őket a Moszka-i parádéra, mint régi szövetségest. Hja kérem, Putyin cár csak nagyvadakkal tárgyal. A szerbek újabban az EU-ba tülekednek, ezt nem nézik jó szemmel. És azt sem tűrik el, hogy Ukraja Nato tag legyen. S milyen igazuk van. Kép: Churchill (háttal) 1945-ben díszkardot ad át Sztálinnak, mellette Molotov