2010. szeptember 2., csütörtök

SZEPTEMBER 2 – A ZSIDÓK TERVE MEGBUKOTT

A NÉMETEKNEK ELEGÜK LETT A MUZULMÁNOKBÓL
Zsidók engedték be a sok törököt és muzulmánt, hogy a németek faji egységét megtörjék, erkölcseiket lerombolják. Németország most kezd ébredezni.

ELHALLGATOTT ADATOK A CIONISTÁK RÉSZÉRŐL

A Német Nemzeti Párt (NPD) oldalán megírták az alábbiakat.
Németországban 1970-ben három mecset volt, 1990-ben 1500 és 1997-ben már több mint 2700. Ma több mint 3000 az iszlám központ van az országban. Ezek a mecsetek hídfőt csinálnak az iszlámizációnak hazánkban. Erdogan török miniszterelnök annak idején mint Isztambul polgármestere nyíltan kijelentette: "A minaret a mi szuronyunk, a kupolák a mi sisakjaink és a mecsetek a mi laktanyáink. A hívők a mi katonáink. " A legtöbb muszlim bevándorló a kultúrájuk hiányában a német jóléti államot szemelték ki maguknak. Egy tanulmány szerint a muzulmánoknak a legalacsonyabb a képzettségi szintje, az összes külföldiek közül. A Frankfurter Allgemeine " írta 2009/06/24-én: "A törökök fele sem jár iskolába (16,5%) vagy csak állami iskolába (33,5%). Hasonlóan rossz az iskolai végzettségük az arab bevándorlóknak. " Valószínű, hogy Thilo Sarrazin (képen) is erre gondolt, amikor azt panaszolta, hogy jólétünket a keleti bevándorlók teszik tönkre. A korábbi pénzügyminiszter, a berlini szenátor, akinek könyvének a címe: "Németország felszámolódik „ , ebben azt mondta : " Számos arabnak és a töröknek ebben a városban semmi produktív szerepe nincs, kivéve a gyümölcs-és zöldség kereskedelmet ... Egyetlen sincs közülük, aki nem az államból élne..... ez az állam nem hajlandó ésszerűnek lenni...., oktatással gyermekeik nem rendelkeznek és folyamatosan újratermelik a kis fejkendős lányokat." „Nem akarom az én szülőföldemen azt, hogy az én unokáim és dédunokáim is muzulmánok legyenek....már túl sokan beszélnek törökül és arabul, a nők fejkendőt viselnek és a napi ritmusukat a műezzin határozza meg. Nem akarom, hogy ezek a keletiek elfoglalják a nyaralókat.... Nem akarom, hogy mi legyünk az idegenek saját hazánkban. "
MI SEM AKARUNK MEGTŰRT KISEBBSÉGEK LENNI SAJÁT HAZÁNKBAN
Ezt a vészes jelenséget már Németh László megírta a harmicas években. Akkor ez még csak veszélyjelentés volt, ma már ez valóság nálunk. Elég ha csak a sajtóra utalunk, ahol a zsidó nézetek 90 %-ban uralkodnak, ami tűrhetetlen.