2010. szeptember 4., szombat

SZEPTEMBER 4 – ELHALLGATOTT NEMZETKÖZI HÍREK

A SVÉDEKNÉL IS BETELLT A POHÁR
A Svéd Légierõ pilótái megtagadták a gyakorló repüléseket az elmúlt héten, tiltakozásul a honvédelem vezetőségének legutóbbi intézkedése miatt. A főparancsnoknak és generálisainak címzett levelükben a pilóták kifejezték elégedetlenségüket: "A pohár betellt és kicsordult többeknek. A repülési biztonság ébresztőórája kezdett riasztani és a többség véleménye az volt, hogy tenni kell valamit, mielött tragédia történik." A történtek előzménye, hogy a honvédelem vezetősége egy levélben felszólította az alkalmazottjait, hogy nyilatkozzanak, ha elfogadják a külföldi szolgálatot. Akik nem hajlandók külföldi szolgálatra, azoknak felmondhatnak. (TT)
A kacifántos megfogalmazás kínosan kikerüli, hogy afganisztáni és iraki szolgálatról van szó. Úgy tünik, hogy a svédeknek nincs kedvük megdögleni USA-Izrael érdekekért. Dehát hogyan fogja fel ugyanazt a helyzetet a nemlétező magyar honvédelem? Amikor a napokban hoztak haza egy hullát és egy súlyos sebesültet Afganisztánból? Úgy tünik, hogy a magyar állami vezetők érzésvilágát Izraelből irányítják....(tudósítónktól)
CIONISTA ZSOLDOS
NEM LEHET
MAGYAR HŐSI HALOTT
Alig hogy híre jött annak, hogy meghalt Afganisztánban a cigány származású zsoldosnő, a HM azonnal sietett hősi halottá nyilvánítani és rangját fölemelni. A kórházban haldokló áldozatról máig is hallgatnak, hogy vele mi lesz, ha meghalhat? A hírekben először a zsoldosnő nevét mondták csak be, a tévében csak másnap közöltek egy szinte fölismerhetetlen pici képet, de végül a lapok lehozták a képét. Előtte pár nappal szitává lőttek egy ártatlan magyar rendőrt a balatoni faluban, egy vétlen fiatalt is megölt a gyilkos. Állítólag egy svájci-magyar állampolgárságú volt a tettes, akinek a kocsijában egy rakás fegyvert találtak. Ez a hír önmagában kifejezi a hazai maffiállam viszonyait, hiszen fegyverrakománnyal be lehet jönni a határon és az országban is lehet ilyen kocsival furikázni. Ez a rendőr valóban hősi halott volt, hiszen szolgálat közben kivégezték. Az afgán zsoldos cionista érdekekért vállalta a szolgálatot. Igaz, hogy szolgálat közben halt meg, de nem magyar érdekekért. És azért sem volt hős, mert nem az ellenséggel vívott harc közben esett el. Most a független rendőrszakszervezet követeli, hogy a kivégzett rendőrt nyilvánítsák hősi halottnak. Pintér maffiaállamának föl van adva a lecke. A főként cigányok által meggyilkolt magyarok százai mikor lesznek a nemzet halottjai? Mikor fizet a hozzátartozóknak az állam kártértítést, mert nem volt képes megvédeni őket az állam? Gyorsan hozzátesszük, ha lenne Magyar Gárda, akkor az megvédené a magyarok személyes biztonságát. Mert a cion-zsoldos rendőrség erre nem képes. Látni a tévében a bűnöző rendőrvezetők hazudozásait a tévében, a 2006-os események kapcsán. Mikor vonják felelősségre a rendőrbűnözőket? Kép: a magyarok szemeit kilövető főrendőr