2010. szeptember 5., vasárnap

SZEPTEMBER 5 – ORBÁN NEM AKAR TUDNI A CIGÁNYBŰNÖZÉSRŐL

MI AZ ÖSSZEFÜGGÉS
 TRIANON ÉS A CIGÁNYOK KÖZÖTT?

A Bild am Sonntag című vasárnapi hetilapnak adott interjúban Angela Merkel leszögezte: az állam nem kapitulálhat a migránsok által lakott lakónegyedekben elharapózott erőszak előtt. Egyúttal óva intett attól, hogy bárki is egy adott valláshoz kapcsolja az erőszakot. "Ez nem vezet sehová" - figyelmeztetett. A migráns fiatalok egy részének erőszakra való hajlama "nagy probléma, s erről nyíltan lehet beszélni anélkül, hogy tápot adnánk az idegenellenesség gyanújának" - fogalmazott a kormányfő. Egy júliusban megjelent sikerkönyv szerint, amelynek írója fiatalkorúak bíróságán dolgozott két évtizeden át, Berlin egyik kerületében, Neuköllnben a 21 évnél fiatalabb "nehéz bűnözők" csoportján belül 90 százalék a migránsok aránya. Ezen belül 45 százalékot képviselnek az arab és 34 százalékot a török fiatalok. "Nehéznek" a német rendőri statisztika szerint az egy éven belül legalább 30 bűncselekményt elkövetők számítanak. A hetilap értesülése szerint Duisburg egyik törökök lakta negyedében, Marxlohban a rendőrök már több ízben kénytelenek voltak kapitulálni erőszakos fiatalkorúak bandái előtt. Ezt kommentálva Merkel leszögezte: Németországban nem létezhet egyetlen település vagy városnegyed, kerület sem, ahol a rendőrség nem képes érvényt szerezni a jognak. A kancellár szerint fiatalok körében az erőszak sokszor annak a jele, hogy az illetők nem látnak perspektívát maguk előtt. Ezen pedig csak egy dolog segít: a tanulás. "Államunk sokféle lehetőséget kínál erre, ám a felelősség döntő része a szülőket terheli, s ezt sem az iskola, sem a társadalom nem vállalhatja át tőlük" - hangsúlyozta Merkel. Az interjúban síkraszállt azért, hogy közhivatalokban - rendőrség, önkormányzatok ifjúsági ügyosztályai és hasonlók – minél több migrációs hátterű dolgozót alkalmazzanak. Ezek egyrészt jobban szót tudnak érteni a problémás bevándorlókkal, másrészt egyben ösztönző példát jelentenek nekik: tanulás, képzés révén ők is hasznos tagjai lehetnek a német társadalomnak. (MTI, részlet)

ADJANAK ORSZÁGOT A CIGÁNYOKNAK

Az EU, mint az emberi és nemzetközi jogok nagy szakértője, már régen kijelölhetett volna egy területet a vándorló, bűnözésből élő cigányok számára, akik szinte minden EU-s országban vannak. Ha kapnának országot a cigányok, akkor ott berendezkedhetnének maguknak, a saját kultúrájuk szerint és nem kéne rengeteg ország nyakán élősködve élni és a bűnözést fokozni. Merkel kancellár is beismerte, a francia elnök után, hogy nem tűrik a cigánybűnözést. Igaz, ezt az olaszok korábban már kimondták és tettek is ellene eleget. Most az EU-n a sor. Mert úgy tünik a cigánybűnözés járványszerűen terjed. Ami biztos, hogy egy ország lélekszámához viszonyítva Magyarországon követték el a legnagyobb bűnözést, itt van a legtöbb gyilkosság is a befogadó nép sérelmére. Érdekes módon az EU a magyar helyzetről eddig hallgatott, de most a németek kénytelen a franciák oldalára állni, mert őket már a török muzulmánok erőszakossága is nyomja erre a lépésre. Éppen jókor jött a német bankár könyve, aki most már a német lapok és tévék mindennapos témájává vált. Erről persze nálunk hallgatnak és Likud Viktor maffiakormánya eltűri szépen a cigánybűnözést. Ők nem a hivatásos bűnözők ellen lépnek fel, hanem a nemzeti magyarok és a Magyar Gárda ellen, mivel mi magyarok a rend oldalán állunk. Orbán Viktor az árvízhelyzetnél kifejezetten dicsőítette a cigánybűnözőket. A fenti tudósításból kiderül, hogy Németországban is az erőszakos idegen kisebbség vezeti a bűnözési statisztikákat. Most már csak az a kérdés, miért ragaszkodnak ezen országok ezekhez a bűnözőkhöz? Ahogy a franciák sem találtak megoldást a cigánybűnözőkre, úgy a németek sem. A tömegbűnözés ügye halogatódik, pedig csak országot kéne kijelölni nekik. Hogy jön ide Trianon? Úgy, hogy az ezer éves magyar államot a nyugati bűnözők földarabolták, jogtalan országokhoz csatolták nemzeti területünk kétharmadát és ez nem téma az EU-ban. Csak a cigánybűnözés lett téma, de ezzel most nem fognak boldogulni, mert egyetlen cigányok lakta ország sem képes hatékony megoldást találni. A cigányokat pedig a háttérből a zsidószervezetek támogatják a további bűnözésekre. Ez látszott nálunk is, amikor zsidók tüntettek a cigányok mellett, a francia követségnél. Kíváncsiak leszünk, hogy Likud Vitkor mikor követi a francia és a német példát? Mert nálunk súlyosabb a helyzet, mint a nyugati országoknál.
MEGKONDULTAK A VÉSZHARANGOK

Nagy tüntetések voltak Franciaország 130 városban Sárközy elnök romaellenes politikája miatt - harsogták a média trombitái mindenütt a világban. A filmesek nagyon gyéren adagolták a képsorokat, de amik mégis kikerültek a nyilvánosságra, azokon látható volt egy napbarnított és munkavágytól felajzott tömeg, melyeket a franciák meg akarnak akadályozni abban, hogy dolgos kezükkel fellendítsék a gallok gazdaságát. A menetek élén láthatók voltak a tapírábrázatú szakszervezetis héber hadosztály ügyeletesei is. Úgy tünik, mintha a világ söpredéke elégedetlen lenne a nekik adott juttatásokkal és segélyekkel. A vészharang megkondult egész Európában, de egy erélyes és összehangolt intézkedés nélkül aligha lesz foganatja annak, hogy eltávolítsák az élősködők egyre növekvő hordáit. Valakik pedig hátulról kajánul szervezkednek és uszítanak az intézkedni próbáló hatóságok ellen. (1hozzászólás)