2010. április 3., szombat

ÁPRILIS 3 – ŐK NEM ÉRTELMISÉGIEK



A CIGÁNY ÉRTELMISÉGI

EGY HAZUGSÁG

Az MTI híre elhallgatja, hogy a Daróczi család egy hatalmas, kiterjed cigány klán, akiknek a tagjaiból „cigány értelmiségieket” csináltak. Kik? A zsidók. Ugyanis a zsidók találták ki még a 80-as évek elején, hogy sürgősen értelmiségi réteget kell csinálni a cigányokból. Ha kell, akkor erőszakkal is. Így született meg akkor a zsidó rendező „Cséplő Gyuri” című propagandafilmje is, 1978-ban. De előtte már Sára Sándor is megcsinálta a karrierjét egy hamis filmmel, „Cigányok” címmel (1962). Mondanunk sem kell, hogy ezek a filmek mind hazug filmek voltak. Már a Kádár-korszakban megszületett két mestereségesen fölfújt „értelmiségi”: Lakatos Menyhért író és Bari Károly, a költő. Barinak egyetlen egy ismert verse sem került be a köztudatba. Innentől kezdve az a cigány, aki elkezdett mázolni, pingálni azt festőművésznek nevezték ki és magas díjakat, külföldi ösztöndíjakat adtak nekik. Ingyen lakásokat és műtermeket adtak nekik. Ma meg lehet nézni, hogy nincs olyan cigány „értelmiségi”, akinek a neve ne kapcsolódna valamilyen bűnözéshez. Daróczi öngyilkosságában és életrajzában tökéletesen tükröződnek a hazai mocsokráciának az ismert jelenségei. A kormányszóvivők között buzikat, pornószereplőket is használtak a „szocik”. Még EU-s képviselőket is csináltak cigányokból, érdemtelenül. Most, Daróczi öngyilkosságával egy pillanat alatt szertefoszlott a „cigány értelmiségi” hamis mítosza.
BESZÉDES ÉLETRAJZ
A volt kormányszóvivő a budapesti Andrássy út 72. szám alatt, egy harmadik emeleti lakásban vetett véget életének. A rendőrség szombatra virradó éjjel állampolgári bejelentés alapján ment ki a helyszínre. (A Blikk.hu értesülése szerint ez Daróczi üzlettársa, a szintén volt kormányszóvivő Batiz András lakása.) Az épület előtt tucatnyi fotóriporter és újságíró állt, és várta a rendőrség tájékoztatását. A BRFK sajtóügyeletese éjjel három óra előtt pár perccel erősítette meg, hogy Daróczi Dávid halálát öngyilkosság okozta. Azt a sajtóértesülést, hogy a volt kormányszóvivő önakasztással vetett véget életének, nem kívánta megerősíteni. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzett teológia szakon, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem üzleti marketing szakára járt. Daróczi Dávid vállalta és hangoztatta magyar cigány identitását. A Daróczi Józsefként anykönyvezett egykori szóvivő azért használta a Dávid nevet, hogy ne keverjék össze édesapjával, Choli Daróczi József író, költővel. Daróczi Dávid 2007. június 18-tól 2009. április 24-ig volt kormányszóvivő, a posztról való távozását a Gyurcsány-kormány utolsó ülését követő tájékoztatón jelentette be. Korábban, 2004-ben a Rádió C főszerkesztője, azt követően a Magyar Hírlap gazdasági rovatvezetője volt. 2005-2006-ban a kormányszóvivő gazdasági tanácsadója, majd 2007 júniusáig, kormányszóvivői kinevezéséig a Miniszterelnöki Hivatalban a Kormányszóvivői Iroda vezetője volt. A kormányszóvivői posztról való távozását követően a Batiz András korábbi kormányszóvivővel és Tóth Miklóssal közösen alapított W. Wolf and Partners nevű kommunikációs tanácsadó cégénél dolgozott. Az elmúlt hónapokban Liptai Claudia televíziós műsorvezető "új szerelmeként" rendszeresen szerepelt a hírességek magánéletével foglalkozó médiumok híradásaiban. (MTI,részlet)
Kép: Fönt Cséplő Gyuri elindul a falusi putriból a városba munkát keresni. Ugye ismerős a történet. A film már eleve azt sugallja, hogy ezért is a magyarok a bűnösök, hogy falusi putriba született és nem végezte el rendesen az általános iskolát sem. A városban csak egy téglagyárban kap segédmunkát, amiért megint csak a magyarok a bűnösök. Persze ott sem bírja sokáig, a megalázó munkát és a kevés munkabért. Ezért is a magyarok a bűnösök. Amit ez a zsidó filmes gazember a 70-es években hazudott, azt ma is folytatják, csak sokkal nyíltabban és erőszakosabban. A mostani LMP zsidópártnak a vezetőjének, Schiffer Andrásnak lehet, hogy az édesapja volt ez az elhíresült filmrendező, Schiffer Pál? A filmes díjai is beszédesek:
Balázs Béla-díj (1971)
SZOT-díj (1979)
Érdemes művész (1987)
Magyar Művészetért-díj (1998)
Joseph Pulitzer-emlékdíj (1999)