2010. április 19., hétfő

ÁPRILIS 19 – SZEKTAVEZÉR ÖKLENDEZETT

MEGBUGGYANT
A HITGYÜLIS SZEKTAVEZÉR
Az ATV leadta Németh Sándornak tegnap eldadogott zavaros szövegét, amit a gettólakók előtt elöklendezett. Most csak a kabaréba illő kulcsszavakat idézzük, mivel kiderült, hogy ő volt az est fénypontja.
A szónoknak az volt a legnagyobb baja, hogy Hitler könyve és a Cion bölcsei a vezetik Magyarországon az olvasási listákat. Miért nem Imre Kertész? Ez persze eszébe sem jutott a szónoknak. Egyébként Németh egész szövege a Jobbik elleni gyűlöletkirohanásokban telt el. De azért az iráni elnököt sem kímélte. Az egész öklendezés egy Jobbik-ellenes támadásnak készült, persze rosszul sült el, mivel minden mocsok ami áradt a mikrofonokba az visszahullik a sorstalanokra. Németh azt a vízióját is fölfestette, hogy a Jobbikot Iránból pénzelik. Megtudtuk, hogy nálunk a zsidók több mint ezer éve itt vannak....Na jó, egyezzünk meg 200 évben, de ezt is nagyon bánjuk. S nem mi engedtük be az élősködő sáskahadat, hanem a Habsburg férgek és ezek ittragadtak. Némethet az is bántja, hogy egyre nagyobb nálunk is az Izrael-ellenesség. A szektavezér kifejezte azon óhaját befejezésként, hogy „Izrael ne egy újabb haláltábor és tömegsír legyen”, hanem egy tejjel-mézzel folyó Kánaán. Egyébként a legtöbbször hangoztatott vádja ellenünk az „antiszemitafasisztanyilas” jelző volt, ezt legalább húszszor elordította. A műsor végén jött Ungváry Tamás írócska, amolyan mindenes, aki kiértékelte Németh hülyeségeit. Megtudtuk tőle, hogy ezen a jeles rendezvényen nemcsak Garas Dezső volt ott (a ripacs), hanem Tőrőcsik Mari is (a kommunista), valamint még Hernádi Judit is énekelt a rendezvényen. Hála istennek, ebből semmit se hallottunk. Az öntömjénező író oda lukadt ki, hogy Jobbik a Fidesz köpenyéből bújt elő és Amerikában nem tehetnék meg azt, amit nálunk megtehetnek. Ungváry szerint Amerikában – ahol ő igen sok évig élt – nem lehet tévészékházat fölgyújtani, mint nálunk. Úgy látszik az író agya már nem a legjobban működik, de emlékeztetjük arra ami New Yorkban történt 2001-ben. A három felrobbantott épület sokkal nagyobb volt mint egy tévészékház. Azt ugyan elismerte Ungváry, hogy „ a gettókban lövöldöznek”, különben Amerika egy "biztonságos ország". Azt csak mi tesszük hozzá, hogy a gettókban nálunk is lövöldöznek rendesen és közbiztonságról egyáltalán nem beszélhetünk.
Többek között ezért is jött létre a Magyar Gárda: nemzeti önvédelemből. Ehhez jogunk van, akár tetszik ez a károgóknak, akár nem.