2010. április 14., szerda

ÁPRILIS 14 - NEMCSAK BUZIK HANEM SCIENTOLÓGUSOK IS

ÚJABB TÉNYEK A LUMPENPROLI (LMP) PÁRTRÓL
A BŰNBEN NINCS MEGÁLLÁS
Eddig csak annyit tudunk a pártvezetőkről, hogy a zsidóbuzik és cigányok nagy támogatói, de most már többet is tudunk és azt is sejtjük, hogy honnan ömlött hozzájuk a százmilliós támogatás. És ez a bűnbanda akarja elszámoltatni a pártokat?
ÚJABB BŰNPÁRT JUTOTT A PARLAMENTBE
Most már azt is tudjuk, hogy akik rájuk szavaztak, azokat előre mind lefizették.
A barikad.hu szerkesztősége az internetet böngészve egy meglepő elemzésre bukkant az LMP és a szcientológusok viszonyáról . Az objektivszcn.blog.hu kifejti, melyek a főbb kapcsolódási pontok.
1. A listavezető ügyvédi irodája kb. 4 éven át képviselte a Magyarországi Szcientológia Egyházat.
Dr. Schiffer András ügyvédi irodája (Schiffer és társai ügyvédi iroda) volt évekig (2002 és 2006 között) - nem kevés pénzért - a Magyarországi Szcientológia Egyház jogi képviselője. Az irodából elsősorban dr. Szikinger István foglalkozott az egyház ügyeivel, tudomásom szerint Schiffer András konkrétan egyszer sem foglalkozott az egyházi jogi ügyeivel. A listavezető ügyvédi irodája ismerte az egyház sötét oldalát is. Dr. Szikinger István képviselte az egyház a Munkaügyi Főfelügyelőség elleni perekben (mindet megnyerte az egyház). A perekben az egyház vitatta a Munkaügyi Főfelügyelőség bizonyos megállapításait (amelyek sajnos fedték a valóságot) és az ezek miatt kiszabott bírságokat: nem adják ki az évi rendes szabadságokat, sokkal többet dolgoztatják a munkatársakat a megengedettnél, nincs túlórapénz, egyoldalú a munkaszerződés és törvénytelen kitételek és megkötések vannak benne. Szikingerék az egyházi köntösbe bújtatással mosták ki ebből az egyházat. Szikingerék irodája asszisztált az egyház emberi jogokat súlyosan sértő elhallgattatási taktikáihoz is. Több olyan eset is előfordult, hogy az egyház egyik volt munkatársa a Schiffer és Tsai irodájában, az ügyvédek és az egyház képviselői jelenlétében (melyről videofelvétel is készült!) írta alá a gyóntatási ülések alapján összeállított (alaposan ki is színezett) bűnlajstromát (így lesz a gyónási titok által védett anyagból zsarolásra alkalmas hivatalos dokumentum), és egy nyilatkozatot, hogy ha beszél az egyház szerint "bizalmas" információkról, akkor alkalmanként x millió forintot fog fizetni. Ez belefért abban az irodában az ügyvédi etikába.
Kizárt, hogy ne tudott volna ezekről az iroda a vezetője.
2. A Humanista Párt (az LMP-vel az EP-választás idején együttműködő kis párt) egyik fő aktivistájának az apja az egyház fő lobbistája Kopiás Attila "Steve" Kopiás Gábornak, az egyház fő lobbistájának fia. Bővebb információ: http://hungary.indymedia.org/node/12291
Kopiás Attila blogján a következőket írja: "Szüleim olyan ‘90 körül találtak a Scientológiára, onnantól gyerekként kb. ‘94-ig vettem részt aktívan programokon, majd folyamatosan csökkenő aktivitásom az ezredforduló környékén az egyház hivatalos elhagyásával fejeződött be. Családtagjaim hívőként és/vagy munkatársként azóta is aktív támogatói az egyháznak."
AZ LMP 228 oldalas választási programjában - amelyre oly büszkék a párt vezetői - hiába keresnénk az "egyház", vagy a "vallás" kifejezéseket. A Lehet Más a Politika volt az egyetlen olyan választáson induló erő, amelynek írásba foglalt terveiben még említés szinten sem fordul elő ez a téma. Márpedig, aki valamiről következetesen hallgat - az valamit titkol. Az emberi jogok kérdésére oly büszke "öko-liberálisok" szépen megférnek a szekta-biznisz közös gyékényén a totalitárius eszközökkel, és lelki terrorral irányított Szcientológiai "Egyházzal". Pontosan úgy, ahogyan az Irakban helikopterről emberekre vadászó USA-val is, amelynek nagykövete elsőként hozzájuk rohant gratulálni a választások éjszakáján. Az ÁVH-s egyenruha szürkéjétől, az SZDSZ kékjén át az LMP zöldjéig csak a szín változik, a csomagolás alatt ugyanaz a szűk kör, ugyanaz a háttérerő dolgozik - ellenünk.
objektivszcn.blog.hu - barikad.hu