2010. április 11., vasárnap

ÁPRILIS 11 – MOCSOKRÁCIA JELLEMZŐJE


ZSIDÓCSALÁS VAN
A HÁTTÉRBEN
Egy választópolgár Szeghalomban, az 5-ös szavazókörben kora délután kitöltötte a szavazólapjait, majd azt kérte a helyi szavazatszámláló bizottság (szszb) tagjaitól, hogy állítsanak ki neki igazolást arról, hogy kire szavazott. A szszb azonban közölte vele, hogy ilyen igazolás kiadására nincs lehetőség, mert az sérti a szavazás titkosságát. A szavazó erre kiterítette egy asztalra a kitöltött lapokat, és a vele lévő másik szavazóval lefényképeztette. A bizottság felszólította őket, hogy fejezzék be a fényképezést, erre a választó bedobta a lapokat az urnába, majd távozott. (nepszava)

Miközben a zsidódemokrácia, amelyik nagy pofával a nyilvánosságot hirdeti, aközben teljes erővel ellene van a nyílvánosságnak. Ez jól érzékelhető az egyenirányított helyi és tömegtájékoztatásban. A titkos szavazás a legnagyobb zsidócsalás. Emiatt van a világon mindenütt szavazási csalás és botrány. A politikai vélemény nem lehet titkos. Névvel és aláírással kéne szavazni X vagy Y mellett. Csak azok választhatnának, akik egy alapfokú politikai vizsgán átestek. Most ugyanis a bűnözők, félbolondok, politikai és egyéb analfabéták szavazata is annyit ér, mint egy hazafias tudósé. Egy magyarellenes zsidó szavazata is annyit ér, mint egy hazafias magyaré. A zsidódemokrácia nem a minőségről, nem a tudásról és képességekről szól, hanem az agymosott hülyékről. Ha magyar rendszer lesz nálunk, akkor bármilyen kérdésben csak IGEN-nel vagy NEM-el lehet szavazni. A „tartózkodom” az tiszta csalás. Ezeket a tartózkodó zsidókat mind vagonokba kéne rakni és a közelkeletre kellene irányítani őket. A fenti esetben, aki ezt a cirkuszt művelte, ösztönösen rámutatott a csalásokra. Valószínű, hogy egy vérkommunista banda ült az asztalnál és ezeknek akarta megmutatni, hogy vállalja a véleményét.
BIZONYÍTOTT CSALÁS
Most már egyre több helyről jönnek olyan hírek, hogy órákat kell sorban állni a szavazóknak. 2,5 óra a szavazás, 3500 ember sorakozik a Bocskai úton + Képek (MN). Előtte Szegedről, de máshonnan is jöttek ilyen hírek. Micsoda csalás!