2010. április 29., csütörtök

ÁPRILIS 29 - HARMADIK HAZUGSÁG


NEM HISZÜNK
A RENDŐRSÉGNEK

Most már a 3-dik hazugságváltozattal jönnek elő a rendőrség részéről, a tényői gyilkossággal kapcsolatban. Első hazugság az volt, amit még március 16-án előadtak. Második hazugságuk az volt, ami alább a Kisalföldben jelent meg. Most előjöttek a harmadik változatú hazugságukkal.


Öngyilkos akart lenni, és miután ez nem sikerült neki, téboly lett úrrá rajta, és végzett feleségével majd két kislányával a tényői családfő - ezt derítették ki a szakértői vizsgálatok a másfél hónappal ezelőtti tényői tragédiáról. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki sajtótájékoztatóján közölték: az összes szakértői vizsgálat azt támasztja alá, hogy a férfi végzett családjával és magával is. Idegen lábnyomot, DNS-mintát, vérnyomot vagy dulakodására, védekezésre utaló jelet a helyszínen nem találtak. A tényői gyilkosság áldozatait egy rokonuk találta meg március 15-én este a család házában a Győr-Moson-Sopron megyei településen. A rendőrség gyanúja szerint a pszichiátriai problémákkal küzdő apa ölte meg gyerekeit és feleségét, majd magával is végzett. Az édesanya 36 éves, az édesapa 37 éves, a gyerekek öt- és nyolcévesek voltak. A rendőrség március 16-án azt közölte, hogy a férfi holttestét a garázsban találták meg, mellette egy motoros fűrész hevert, a házban pedig baltákat és késeket találtak. A férfi a gyilkosságokat a lakás több pontján hajtotta végre, majd bevitte a holttesteket a gyerekszobába, ahol a gyerekek és felesége holttestét paplanokba takarta. Magát előbb késsel vágta meg, végül láncfűrésszel vágta el saját nyakát. A gyilkosság hirtelen történt és pár perc alatt lezajlott, az igazságügyi szakértő azt mondta, hogy rohamszerű volt a támadás, nem utalt arra semmi, hogy előre kitervelte volna a férfi - közölte márciusban a rendőrség. A bűncselekmény feltételezhetően hétfőn reggel 8 és 9 között történt. (MTI, részlet)

Az ATV ma esti híre szerint internetről letöltött gyilkossági anyagokat találtak a férfinél, amit ő előtte tanulmányozott.
HOGY IS SZÓL A RENDŐRSÉGI MESE?
Adva van egy fiatal házaspár, akik új házban laknak és mindketten dologztak, értelmiségi munkakörben. Rokonaikat meg sem kérdezték, hogy ők hogyan ismerték őket? A rendőrség azt állítja, hogy a férfi interneten nézegetett gyilkossági anyagokat. Ezt honnan vették? Miért nem teszik közzé ezeket a bizonyítékokat, ha már lezárták az ügyet? A rendőrségi mese teljesen ellentmondásos. Ha valaki öngyilkos akar lenni, akkor előtte nem szokott megölni másokat, mert az öngyilkosok saját öngyilkosságuk megcsinálása a legfontosabb, azzal vannak elfoglalva, ez is épp elég munkát ad nekik. Ilyen nincs, hogy előbb gyilkol valaki, főleg nem az egész családjával teszi ezt. S arról miért hallgat a rendőrség, hogy ugyan milyen oka lehetett az öngyilkosságának? Miért ölte volna meg a családját? A szakértők mire alapozzák meséiket? Ugyanis az első hírben azt biztosan állította a helyszínelő szakértő a tévében, hogy "reggelizés közben" történt az eset. A férfit meg a végén a garázsban találták meg. S ki volt az a rokon, aki fölfedezte a halottakat? Tényleg hülyének néz mindenkit a rendőrség??? Az is egy vad hazugság, hogy legyilkolja a családját és mind a három holttestet a gyerekszobába viszi. Ha valaki sikeresen gyilkol, akkor utána nem szokott véres holttestek cipelésével foglalkozni. És miért takarta volna be őket? Miután ezt megtette, akkor eszébe jutott, jé... én öngyilkos akarok lenni. Megszurkálom egy kicsit magam és vérző testtel elindítom a motoros fűrészt, a lezárt garázsban, ami még egy ép elméjű embernek is komoly fizikai erőfeszítés lenne. Orvosok is cáfolták, hogy korábban kezelték volna a férfit.