2010. április 11., vasárnap

ÁPRILIS 11 - JÖNNEK A CSALÁSOK

CSALÁSOK FOLYAMATOSAN
A zsidó Medián szerint a zsidó LMP párt 6 %-ot, a Jobbik 15 %-ot ért el. (hirtv) Ki az a hülye, aki ezt elhiszi?
TÖMÉNY HAZUGSÁG
19.17-kor az OVB elnöke azt jelenti be, hogy sorbanállnak egy sor választó körzetben és egy órával később zárnak, ezárt a kampánycsend is tovább tart. Ez így önmagában is egy hatalmas állami csalás. Azt is mondta Szigeti Péter, hogy az előzetes adatokat sem szabad addig közzétenni, miközben 7 után azonnal megjelentek a fenti adatok, amelyek a csalást igazolják. A Gallup vezetője sem érti a zavaros helyzetet, a Hír-tvben. Az OVB is teljes zavarodottságban van. Ezt nem mi mondjuk, hanem a nagyfejű zsidó politológus. A Századvég (Fidesz) intézet azt hazudja kampánycsend közepén, hogy az MSZP megverte a Jobbikot.
Kép: este 7 után akarnak szavazni

Fél 8-kor azt mondják a TV-ben, hogy több óráig is elhúzódhat még a szavazás. Most már egyértelmű a betervezett állami csalás. Most már az is hazugság amit előre hírdettek, hogy 11-kor meglesznek az eredmények. Most már az is világos, hogy ez a helyzet nem spontán alakult ki, hanem betervezetten. Emlékeztetünk arra, hogy két nappal ezelőtt azt haudták, hogy este 10-kor lesznek eredmények, aztán már este 11-et mondtak. Ma már az is biztos, hogy éjfélre sem lesznek pontos adatok. És ez miért van? Csak azért, hogy a Jobbik fölényes eredményét letörjék.
AHOGY CION BÖLCSEI ELTERVEZTÉK
Szonda Ipsos: Négypárti parlament alakul
A Fidesz-KDNP 57,
az MSZP 19,
a Jobbik 15,
az LMP 5 és fél százalékos eredménnyel kerül be a következő Országgyűlésbe a Szonda Ipsos becslése szerint. (echotv)
NESZTEK MAGYAROK
Még a választásnak nincs is vége, de már egy hét múlva holoműsor lesz, amit tv-ben reklámoznak.
A Hirt-TV szerint a Bocskai úton még 4 - 5 óráig eltarthat a szavazás, de egyre több helyen van feszültség és lázongás. Mi lesz később? A XIII. kerületben is hasonló a helyzet. Pécsen nem akartak esőben várakozni ezért nem szavaztak. Győrben is hasonló a helyzet és Szegeden is. Miskolcon is várni kell még a szavazásra.
Szijjártó: "furcsa, hogy az előkészületek ellenére több órás sorban állások vannak" A Fidesz ezt előre tudta.
Szigeti Péter (meg)zavarodott
19:32 - Szigeti Péter önellentmondásba keveredik. Mint mondja, azért döntöttek a kampánycsend meghosszabbításáról negyed nyolckor, hogy az internetes portálok se számoljanak be a várt eredményekről. Csakhogy a választás elvben 19 órakor ért véget.
19:31 - Szinte senki sem tartja a kampánycsendet.
19.27 - Jelentősen elhúzódhat a még működő szavazó helységeknél a voksolás - mondja az MTV-nek Szigeti Péter. Az OVB elnöke szerint még korai arról beszélni, ki a felelős a történtekért. Korábban ő maga beszélt arról, hogy legföljebb lokális kampánycsend marad fenn este 7 után. (gondola)
Pécsen csak este 11-kor ér véget a szavazás eredménye! (MTV)Egyre jobb a helyzet. 17 pesti kerületben még szavaznak. A tévékben most már Szigeti Pétert (OVB) gúnyolják. Volt ahol a sorbanállók elmentek enni, hogy kibírják. Volt olyan hely ahol beengedték őket szavazni, de ki nem engedik őket, amíg több óra után le nem szavaznak.
"KAMPÁNYCSEND SÉRÜLT"
AKKOR MOST ÉRVÉNYESEK
A TÖRVÉNYEK VAGY NEM?
Az OVB-ben a bűnözők magyarázkodnak. Most már csak az a kérdés, hogy holnap kiket neveznek meg felelősöknek?
Botrány, nincs még egy ország Európában, ahol ilyen színvonalon zajlana a választás – mondta az atv.hu-nak Rákay Philip, a Fidesz egyik műsorvezetője. Philip az ismét beállt kampánycsenddel kapcsolatban háborog, és azt ajánlja, ne tegyük magunkat nevetségessé. A lokális kampánycsend kifejezést nem tudja értelmezni.
Kéri László: a kampánycsend meghosszabbítása ellenkezik a törvény szellemével (MTI)
Debrecenben is szavaznak még 20:30-kor. XI. kerületben több száz méteres sorok vannak.