2010. április 26., hétfő

ÁPRILIS 26 - GÁRDA VOLT- GÁRDA NINCS


Kép: szovjetemlékmű megvan, ami a zsidók szentélye
NEMZETI GÁRDÁT
AKAR A JOBBIK
Meglepő ötlettel jött elő Vona Gábor a tv-ben, miszerint a magyar gárda helyett, amerikai mintájú Nemzeti Gárdát akarnak és ez bent is van a programjukban. Mielőtt föltolul a vér az agyunkba, annyit azért jegyezzünk meg, hogy az amerikai nemzeti gárda csak nevében nemzeti, a valóságban nem az, mivel Amerikában nemzetről nem beszélhetünk. Továbbá, ha nálunk is ilyen nevű gárda lesz és a nevében nem lesz az, hogy Magyar Nemzeti Gárda, onnantól kezdve ez egy állami cionista egység lesz. Ezt előre megmondjuk. Orbán egyelőre hallani sem akar nemzeti gárdáról és Vona sem nyilatkozott arról, hogy mi lesz a jelenleg még papíron létező Ú Magyar Gárdájával? Nagy a zavarodottság, minden szinten.... A zsidó fegyveres gárdák persze csöndben működhetnek. Március 15-én pl. egy ilyen banda tartotta távol a magyarokat a Petőfi-szobortól Pesten.

SZEBB JÖVŐÉRT
POLGÁRŐR EGYESÜLET ALAKULT
A békéscsabai székhelyű, nemzeti alapokon működő közhasznú társadalmi szervezet az alábbi célok mentén kezdi meg munkáját: a bűnalkalmak korlátozásával a bűncselekmények elkövetésének megelőzése és a különböző tulajdonformák védelme érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő állampolgárok (lakosok) összefogása, rendszeres működésük szervezeti összehangolása, valamint a vagyonvédelem javítása. Az élet és a testi épség óvásával a lakossági biztonságérzet növelése, ezen keresztül a közösségi kapcsolatok erősítése.
Továbbá:
- kulturális örökség megóvása
- környezetvédelem
- emberi és állampolgári jogok védelme
- ár- és belvízvédelem ellátásához kapcsolódó tevékenység
- bűnmegelőzés és az áldozatvédelem.
Az Egyesület Békés megye több településén is megkezdte a lakosság bevonásával a helyi önvédelmi közösségek megszervezését. Többek közt Sarkadon, Sarkadkeresztúron, Orosházán, Medgyesegyházán már komoly érdeklődés mellett szervezés alatt áll a helyi polgárőr közösség kialakítása. A megye többi településén is intenzív érdeklődés van az Egyesületbe történő belépést illetőleg. A működési terület, mivel nincs lekorlátozva, így akár az ország bármely területéről lehet csatlakozni a szervezethez. Igyekszünk mihamarabb megszervezni más településeken is az Egyesület működési egységeit, országos méretűre duzzasztva azt.