2010. április 12., hétfő

ÁPRILIS 12 - VÁLASZTÁS KIÉRTÉKELÉSE


A VÁLASZTÁS CSAK
SZEMFÉNYVESZTÉS VOLT
Mérget vehetünk arra, hogy a Jobbik, amelyik eddig oroszlánnak mutatta magát, nem fogja a sajtóban és a Házban firtatni ezt a lényeges kérdést: Hogyan lehet az, hogy hónapokkal a választások előtt, a nagyfejű politológusok és közvéleménykutatók pontosan azt az eredményt jósolták meg, ami a választáson bekövetkezett. Mert csak a vadhülyék nem látják azt, hogy a korábbi forgatókönyvek számai teljesen megegyeznek a választások számaival. Akkor miért kellett szavazni? A nép akárhogy szavazott volna, akkor is ezt az eredményt hozták volna ki. Mese nincs.
MI VOLT A ZSIDÓK FORGATÓKÖNYVE?
1 A Fideszt győztesként kihozni és „nemzetinek” beállítani
2 Az MSZP-t második helyre kihozni, hogy legyen elég erő a magyarellenes törvényekhez, másrészt kellenek a Jobbik szétforgácsolásához
3 A Jobbiknál olyan eredményt hoztak ki, hogy csak a 3-dik hely legyen nekik, így könnyebben le tudják darálni őket
4 A vérzsidó-cionista LMP, amely az SZDSZ korszerűsített kiadása, a legnagyobb csalás, akiket erőszakkal bevittek a parlamentbe
5 Az MDF kirugása betervezett volt, a Civilek (kommunisták) eleve nem érték el a bejutási küszöböt
Magyarul: a mostani választásnál a pártokra leadott valódi szavazatok semmit sem számítottak, itt a forgatókönyv volt a cél. Mérget vehetünk arra, hogy a Jobbik ezt sem fogja feszegetni. Hogy lehet az, hogy egy országosan ismert, nagy és eredményes kampányt folytató 7 éves párt, a Jobbik csak kétszer annyi eredményt ér el, mint az egy éve alakult zsidópárt, az LMP, akikről senki semmit nem tudott. A Jobbik soha nem fog ezeknek a sötét dolgoknak utána nézni. A tavalyi EU-s választásokhoz képest a Jobbiknak, sokkal többet kellett volna elérnie. Lehet, hogy el is érték ezt, de a jehuda csalók ezt lefaragták. A Jobbik már most szalonképesen nyilatkozgat. Visszaveszik a hangerejüket.
Reggel a cionrádióban a héber Mong Attila már kioktatta Vonát, hogy nem szabad mondani sem cigánybűnözést, sem politikusbűnözést.
Most párt hétig még tart a választási bódulat és kábulat, aztán meglegyintik a korbácsot Likud Viktorék. Nem lesz kimélet a magyarok és nemzetiek számára. Nem akarunk jósolni, de a Jobbik leszalámizása azonnal megkezdődik, amint összeül az új kormány. Most mind a 4 párt, mint a veszett kutya, a Jobbik szétrágására fog törekedeni és a Jobbiknak semmilyen eszköze sem lesz védekezésre. Magyar Gárda jövőbeni szerepe...? Miért hallgat erről is a Jobbik?
ERRŐL VAN SZÓ
Csurkának is sikerült lefárasztani és leblokkolni a miépeseket legalább tíz évig. Most hagyják futni a Jobbikot pár évig, de mivel semmit sem tesznek, lassan elvékonyodnak majd. A háttérhatalom megteheti, hogy megtervezik az ellenzéket is előre. Mellesleg az elmúlt 20 év távlatából nézve, a népnek volt ideje megismerni és kiértékelni a Fideszt. Ez van, ez a népi minőség Magyarországon. 53 % narancslikud, 19 % ősbolsevik, a "megújúlt" MSZP. És 7 % echte héber LMP. A nép ezek után megérdemli amit kapott és amit még fogni kapnak. Mindenkit be lehet csapni egyszer-kétszer, de csak a bolondot csapják be állandóan. Mellesleg a Jobbik mit tudna tenni egyáltalán ebben a légkörben? Hogy az MSZP tartja magát ezen a szinten, az annak köszönhetõ, hogy van egy sztalinista alkotmány és a Rákosi-Kádár korszak legényei jelen vannak a politikai és közéletben. Ezeket soha nem fogja Orbán kitakarítani, mert ezekből él. (1hozzászólás)