2010. április 26., hétfő

ÁPRILIS 26 - A FIDESZ MÁRIS CSALÁSSAL KEZDI

Kép: Orbán a maffiavezérrel
ÉLES KANYART VETT ORBÁN
Még alig lett vége a választásnak, de Likud Viktor egy nap alatt éles fordulatot vett a szóhasználatában, s ezeknek az elszólásoknak döntő jelentősége van. A kampányban használt ködös igéretek egy pillanat alatt szerte foszlottak és most jön a rideg valóság. Nézzük az Orbán-féle elszólásokat.

1 Egyáltalán nem beszél magyar vagy nemzeti győzelemről, hanem csak a demokrácia győzelmét emlegeti. A zsidó tolvjanyelvben – amit Orbán is használ – ez annyit jelent, hogy szabad kezet kapott a cionista diktatúra durvább változatára. Orbán korábban is mindig embereket és választókat emlegetett, a magyar szót igen ritkán használja, akkor sem fontos kérdéseknél.

2 Most azzal kábítja a népet, hogy „rendszert buktattak”. Pontosan az ellenkezője az igaz, a cionista ávósrendszert akarják konzerválni.

3 Ki nem ejti a kommunisták vagy az MSZP nevét, hanem az „oligarchák” uralmát akarja megszüntetni. Ezzel a ködös és hazug fogalommal akarja kihúzni a méregfogát az elszámoltatásnak, miszerint elszámoltatást a Fidesz nem fog csinálni.

4 Első teendőnek hirdette meg a gazdaság és közbiztonság helyreállítását. Nos, ebből a gazdaság az több éves fejlemény lesz, de a közbiztonság a lezüllött, bűnöző rendőrség miatt romlott és amiatt, hogy a cigánybűnözők állami és törvényi támogatást kaptak. Ki az a hülye, aki elhiszi, hogy ezen a területen Orbán bámit is el fog intézni, amikor a maffiavezért, Pintér Sándort akarja belügyminiszternek.

5 Csökkenteni akarja a bürokráciát. Ez egy mese.

6 A korábban hirdetett „nemzet egység” helyett most már „nemzeti együttműködést” emleget. Ez magyarul lefordítva a zsidóuralom megerősítését jelenti.

7 Lázár János lesz a Fidesz frakcióvezetője, aki az egyik legnagyobb zsidóbérenc.

Természetesen, ha megalakítanák a Nemzeti Gárdát, akkor automatikusan megszünik a Magyar Gárda. Ez a cél. Igaz, hogy a Magyar Gárda nem tett semmit eddig néhány demonstráción kívül, de a kétharmados többséget idegesíti a "Magyar" kifejezés. Ha viszont létrejönne a Nemzeti Gárda, akkor abban a "magyar nemzet" minden nemzetsége jelen lehet. Tetszik érteni? Az USA-ban a Nemzeti Gárda egy felfegyverzett egységet képez a szárazföldi erők, valamint a haditengerészet, a légierő és a tengerészgyalogság mellett. A Magyar Gárda elméletileg lehetne nemzeti célú testület, de ez nem célja a kétharmadosoknak. Skandináviában létezik a "Hemvärnet" fegyveres önkéntes polgári őrség. Kezdhetjük gyanítani, hogy az Izraelbe szaladgáló Orbán miféle orbániádával fog majd kirukkolni. (tudósítónktól)