2010. április 19., hétfő

ÁPRILIS 19 - IZRAEL ÚJRA PROVOKÁL

JAPÁNOKNAK ELEGÜK VAN
Több japán közvéleménykutató intézet szerint a japánok több mint fele követeli, hogy a kormány számolja fel az amerikai katonai bázisokat. Azt követelik, ha nem intézkedik a kormány, akkor mondjon le. A kormány hozzáfog a kérdés megoldásához, különös tekintettel arra, hogy 1995-ben nemi erőszakot követett el három amerikai katona egy okinawai iskoláslány ellen. (presstv alapján)

BEZZEG MAGYARORSZÁGON
Itt a zsidó megszállók ellen nem tüntetnek, hanem hagyják azt, hogy a gettósöpredék mocskolhasson bennünket.
IZRAEL LIBANONT PISZKÁLJA
Izraeli repülőgépek megsértették a libanoni légteret. Mintegy 22 km-re (14 mérföld) Szidontól és 73 km-re ( 45 mérföldre) délre Bejrúttól. Közben izraeli felderítő távirányítású repülőgép repült át Naqoura falu fölött, a Földközi-tenger partja mentén, közel az Izrael-i határhoz, szombaton este. A libanoni hadsereg gyakran jelenti a légtér megsértését az izraeli légi járművek által, de általában nem nyitnak rájuk tüzet. Az Egyesült Nemzetek úgy véli, az Izrael megsértette a libanoni légtért, ami az ENSZ Biztonsági Tanácsának 1701 pontjába ütközik. (presstv alapján)
Bezzeg Magyarországon. Itt tárt karokkal fogadják a határsértő zsidó gépeket. Attól tartunk ez a dáridó nem fog sokáig tartani. Izraelt most eszi a fene, mert Libanon Scud-rakétákat kapott Szíriától, önvédelemre.