2010. április 24., szombat

ÁPRILIS 25 – MOCSOK MOCSOK HÁTÁN

BANKCSALÓK TRÜKKJE
A Goldman Sachs tisztviselőinek most nyilvánosságra került levelezéséből az derült ki, hogy a cég komoly pénzeket keresett 2007-ben ahogy a jelzáloghitelek egyre gyorsabban kezdtek bedőlni. A Reuters beszámolója szerint Lloyd Blankfein, a Goldman vezérigazgatója egy 2007 novemberi emailben az írta: "Természetesen nem húztuk ki magunkat a jelzáloghitelek körüli kavarodásból. Pénzt vesztettünk, majd többet kerestünk a shortolással, mint amennyit vesztettünk". (A shortolással az illető a piac zuhanására játszik.) Ezzel a taktikával egyetlen nap alatt egy milliárd forintot keresett a Goldman. (MHO / VG)
A jehuda lap Georg Soros trükkjeit miért nem sorolta föl, amit hatvan év alatt elkövetett? Hogy lett egy lett egy szegény holotúlélőből tőzsdecápa? Nevetséges, hogy Soros hivatalos oldalán külön oldalt tart fenn arra, amiben magát „emberbarátnak” jótékonykodónak tünteti föl. Legutóbb az OTP- akarta tönkreverni.
MELEG JÓBARÁT
TALÁLTA MEG A HOLTTESTET
Nyilvánosság elé állt H. Hubert, Daróczi Dávid egyik legjobb barátja, a fiatalember, aki rátalált a volt kormányszóvivőre azon a végzetes éjszakán. Ezt a tragédiát nem lehetett megelőzni! - mondta H. Hubert az egyik kereskedelmi csatorna magazinjának. A férfi elmondta, nem tudott arról, hogy barátjának komolyabb anyagi gondjai lettek volna. Nem is érti a találgatásokat, tőle sem kért kölcsön Daróczi, s arról sem tudott, hogy másnak tartozna. H. Hubert úgy véli, az utolsó héten már voltak látható jelei annak, hogy barátja a depresszióval küzd. Ezért is kereste olyan kétségbeesetten április 2-án. Hozzátette nem igaz, hogy SMS-t kapott volna, semmilyen értesítés nem érkezett, pusztán rossz előérzete támadt, és miután hiába hívta barátját mobilon, elkezte keresni. Csak annyit tudott, hogy másik barátjuk, Batiz András lakásába költözött néhány nappal korábban, ezért felhívta Batizt a pontos címért. A fiatal férfi azt mondta, elképzelni sem tudta, hogy mi vár majd rá, arra gondolt, hogy Daróczi Dávid esetleg rátámad. De amit a lakásba érve tapasztalt fel sem tudta fogni. Valóságos sokkot kaptam! Mindent megpróbáltam, hogy visszahozzam Dávidot az életbe - mondta. Hozzátette nem igazak azok a hírek, hogy buli lett volna azon estén a lakásban, Daróczi egyedül volt és nem is akarta, hogy más is ott legyen. (MHO / MTV)


SAJTÓTÖRTÉNETI REKORD
Az RTL-tv nyugodtan jelentkezhetne a Rekordok Könyvébe ezzel a szennyműsorával. A hazai sajtó történetében még nem volt arra példa, hogy egy tv-műsorban nem írták ki sem a kérdező, sem a válaszoló nevét. Ez volt tegnap este. Az ORTT-nek ilyenkor büntetni kéne. Erre persze nem kerül sor. Kép: a buzibár tulajdonosa, aki odarohanva feltörte Daróczi lakását, hogy barátját megmentse a haláltól. A műsorban megfenyegette a szennylapokat, hogy mindenkit beperel, aki róla rossz híreket terjesztett.