2010. április 25., vasárnap

ÁPRILIS 25 - CION-GLOBALISTA KORMÁNY LESZ


Nem a Fidesz győzött,

hanem az MSZP vesztett!


Orbán állandóan "nemzeti egységet" emleget, miközben a magyar szót mindig elhagyja előtte. Mi a különbség az 1994-es és a 2010-es választások között? Az, hogy 1994-ben az Antall-kormány bűnei miatt a nép visszaszavazta a kommunista gyilkosokat, mert akkor más párterő nem volt. Élt még a kádári nosztalgia. Most, 2010-ben viszont nem azért szavazott 2.5 millió ember a Fideszre, mert az annyira magyar és annyira nemzeti és álmaik megvalósítását látják benne, hanem azért szavaztak ennyien rájuk, mert közel 10 év alatt az önkormányzatokban mindenütt Fidesz-többség alakult ki, akiknek kiterjedt családi, rokoni és üzleti kapcsolatai vannak, ami mégegyszer ennyi embert jelent még. Tehát ezek mind anyagi érdekből, haszonlesésből és poziciók miatt szavaztak rájuk. Ehhez még hozzájött a kommunisták bűnözései, tehát a szavazók csak a Fideszt választhatták. A Jobbik ellen olyan hatalmas uszító kampány folyt, hogy még az ingadozók is inkább a Fideszt választották. Az új parlamentben nem a Fidesz kormányzása lesz a lényeg - ezt előre tudjuk -, hanem az, hogy a Jobbikot hogyan akarják majd leszalámizni a többiek, a Fidesszel együtt.
„A Fidesz a törvényesség és a rend pártja” - fidesz szóvivő
„Magyarországnak jobboldali, keresztény, nemzeti polgári kormánya lesz” - Schmitt Pál

A pártok parlamenti mandátumainak száma az Országos Választási Iroda adatai szerint.

1. FIDESZ-KDNP: egyéni választókerület: 172, területi lista: 87, országos lista: 3, összesen: 262, a parlamenti mandátumok aránya: 67,88 százalék.
2. MSZP: egyéni választókerület: 2, területi lista: 28, országos lista: 29, összesen: 59, a parlamenti mandátumok aránya: 15,28 százalék.
3. Jobbik: egyéni választókerület: 0, területi lista: 26, országos lista: 21, összesen: 47, a parlamenti mandátumok aránya: 12,18 százalék.
4. LMP: egyéni választókerület: 0, területi lista: 5, országos lista: 11, összesen: 16, a parlamenti mandátumok aránya: 4,15 százalék.
5. Független: egyéni választókerület: 1, területi lista: 0, országos lista: 0, összesen: 1, a parlamenti mandátumok aránya: 0,26 százalék.
6. FIDESZ-KDNP-MVMP: egyéni választókerület: 1, területi lista: 0, országos lista: 0, összesen: 1, a parlamenti mandátumok aránya: 0,26 százalék.
Összesen:
egyéni választókerület: 176,
területi lista: 146,
országos lista: 64,
összesen: 386
Amit elhallgatnak minden hírben. Molnár Oszkár jobbikos támogatása hatalmas siker. Annak ellenére, hogy Likud Viktor Edelényben kampányolt Molnár ellen, mégis Molnárra szavaztak, ez hatalmas pofon a Fidesznek. Micsoda szégyen lett volna, hogy egy külföldi arab legyen ott képviselő, Fidesz színekben. Hogy mekkora választási csalás volt, az abból is látható, hogy a Jobbik több éves hatalmas ismertsége és jelentős kampánya mellett ez a zsidó patkánypárt (LMP), majdnem fele annyi szavazatot kapott mint a Jobbik. Nagyon valószínű, hogy már a kopogtató cédulákat is pénzért vették meg. A Fidesz meg cigányokat fizetett le és etették-itatták őket. A gyilkos kommunista párt 2-dik helye aggasztó. Csak a Jobbik törheti le a szarvukat.