2010. április 30., péntek

ÁPRILIS 30 - FIDESZ ÁLARC NÉLKÜL


Kép: a rendszerváltás értékei
„Arra törekszem majd, hogy a rendszerváltás értékeit megőrizve egy új politikai és gazdasági rendszert hozzak létre, mert erre adták voksukat az emberek.” (Orbán Viktor)


KÉRDÉSEINK LIKUD VIKTORHOZ

Ha kétharmados többséget szereztek a házban, akkor miért csak törekszik? Hiszen ilyen többséggel határozott döntéseket lehet hozni. Jó esetben, a magyar nemzet érdekében. Rendszerváltás értékei? Ugyan mik voltak ezek? Magyarok szemkilövése? Gáztámadás az Astóriánál és a belvárosban 2006-ban? A teljes nemzeti vagyon elrablása is ezen értékek közé tartozik? Vagy talán az, hogy kaftános, pajeszos zsidók szabadon uszíthatnak a magyarok parlamentjében? Vagy a bűnpártok húsz éves rablásai is ide tartoznak? Ugyan miféle új politikai rendszert akar létrehozni Orbán? Ahol a többségi magyarságot egy erőszakos, törpe, bűnöző kisebbség terrorizálhatja. Likud Viktornak és pártjának tudnia kéne, hogy a Fideszre egyharmadban azok szavaztak, akik Fidesz-es családokhoz és érdekkörökhöz tartoznak, akik csalásból, helyzeti előnyből szerzett javaikat a párt által kaparintották meg. Ezt akarják most tovább gyarapítani, mivel közel vannak a tűzhöz. A Fideszre szavazók többsége, kétharmada azokból állt, akik valójában kényszerszavazók voltak. Vagy azért, mert kiábrándultak az MSZP-ből vagy azért szavaztak a Fideszre, mert nem volt más párt amire szavazhattak volna. Ugyanis a Jobbikot az ördögnek festették le a kampányban és azt sokan sejthették, hogy nem a Jobbik fog kormányt alapítani. Hát ezért inkább a biztosnak látszó Fideszre szavaztak. De csak kényszerből. Orbán most azt a hazugságot akarja elhitetni, hogy pártjuk az egész ország érdekét nézi majd. Miközben üldöznek, eltaposnak mindent, ami magyar és nemzeti.
EZEKRŐL MIÉRT HALLGAT ORBÁN?
Miután mindenki tudja, hogy az izraeli biztonsági céget (INKAL Security) a kormányőrzésben is állandóan alkalmazták, akkor az ő egyenruhájuk és tevékenységük nem okoz félelmet a Fideszben és az érzékeny baloldaliakban? Pedig az ő esetükben egyenruhás, fegyveres szervezetről van szó. Nekik Orbán Viktor nem akar két pofont kioszatni? És akkor még a több zsidó fegyveres magáncégről nem is beszéltünk, amelyekről Orbán Viktor mélyen hallgat. De ezekre a kérdésekre is ideje lenne már válaszolni. Miért szép és kívánatos az izraeli fegyveres testület és miért nem lehet Magyar Gárda, magyar ruhában Magyarországon?