2010. április 29., csütörtök

ÁPRILIS 29 - RETTEGNEK A CIONISTÁK


IRÁNI ELNÖKTŐL
RETTEGNEK AZ ENSZ-BEN



Az atomsorompó-szerződés utóértekezlete
május 3-ától 28-áig lesz az ENSZ székhelyén.
A konferencia célja az lenne, hogy egy akcióterv révén megerősítsék a szerződést, és megnehezítsék az atomfegyvergyártó technika megszerzését az olyan államok számára, mint Észak-Korea és Irán, amely egyébként aláírta a dokumentumot. Eddig úgy volt, hogy Manusehr Mottaki külügyminiszter vezeti az iráni delegációt. Ahmadinezsád felszólalása a világfórumon nem kívánt zavart kelthet a nyugati hatalmak számára, amelyek Teheránt elítélő és büntető szankciókkal járó határozatot akarnak elfogadtatni az ENSZ Biztonsági Tanácsával az iráni urándúsítás miatt - jegyzi meg a brit hírügynökség, hozzátéve, hogy diplomaták szerint még messze van a megállapodás.
Ahmadinezsád: az ENSZ BT a sátán találmánya
Mahmud Ahmadinezsád úgy véli, hogy az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország,, Kína és Oroszország vétójoga elnyomja és elpusztítja az emberiség valódi természetét, és maga az ördög eszköze. Irán és a Nyugat között egyre nagyobb a feszültség a teheráni nukleáris program miatt. (2010,apr.MR)
Ahmadinezsád: felszámoljuk az egész korrupt világot
Mahmúd Ahmadinezsád úgy fogalmazott, népe felszámolja az egész korrupt világot. Az államfő szerint Iránnak az a küldetése, hogy felépítsen egy iszlám országot és meg kell változtatnia a világ irányát. (2008, apr. MR)