2010. április 23., péntek

ÁPRILIS 22 - IZRAEL DÖGLŐDIK

JÓSLATOK IZRAEL JÖVŐJÉRŐL

Az elmúlt napokban volt Izrael megalakításának a 62. évfordulója, ám a hazai tévékben hatalmas csönd volt. Csak egy tévében mutattak pár képet az ottani zenés ünneplésről. Úgy tünik, hogy az ötezer éves ókori hagyományokon alapuló terrorállam szénája elég rosszul áll. Bár Magyarországon nagy gőzzel folyik a szemfényvesztés. A holo-műsorok már annyira unalmassá és nevetségessé váltak, hogy ezeket is kezdik visszafogni. Az, hogy most a könyvnapokra Izraelt tették meg fő vendégnek színtén egy nevetséges húzás volt, ugyanis Magyarországon senkit sem érdekel a héber irodalom. Most már a hazai bölcsek is rájöttek arra, hogy a zsidó ügyeket sem csellel, sem erőszakkal, sem reklámkampányokkal nem érdemes erőltetni, mert semmilyen hatásuk nincs. Pontosabban csak az ellenszenvet és utálatot erősítik ezzel. Hiába, így jár az a nép amelyik nem rendelkezik sem kultúrával, sem történelemmel. Államukat is ajándákba kapták a nagyhatalmaktól 1948-ban és bebizonyították, hogy képtelenek békében élni. Miközben Magyarország 90 éve összeszorított fogakkal, de elviseli a Trianon-i nemzetgyilkosságot, amely a világ legnagyobb aljassága volt, egy nemzet ellen. Most pedig a zsidó sirámok.


Egy most elkészült CIA tanulmány kétségbe vonja Izrael fennmaradását a következő 20 évben. A CIA feltételez "egy szükségszerű elmozdulást a "két-állam" megoldástól az "egy-állam" megoldásig - a teljes egyenlőség demokratikus elvén alapuló legéletképesebb modellként - ami beárnyékolja a gyarmati fajüldözés ragyogó szellemét, miközben figyelembe veszi a 1947/48-as és 1967-es menekültek visszatértét. A későbbi, a fenntartható béke előjele a régióban. A tanulmány, amit csak néhány személy számára tettek elérhetővé, előrejelzi az összes palesztin menekült visszatértét az elfoglalt területekre, és 2 millió távozni készülő izraeli kivonulását. Az izraeli közvélemény szerint - ez az állapot fenntarthatatlan, ami azt feltételezi, hogy a történelem előbb vagy utóbb visszautasítja a gyarmatosítási törekvéseket. „Több mint fél millió izraeli rendelkezik amerikai útlevéllel, és több mint 300 ezer él jelenleg Kalifornia közvetlen közelében -közölte Franklin Lamb, nemzetközi jogász egy péntek esti, Press Tv által készített interjúban. Hozzátette, azok az izraeliek, akik még nem rendelkeznek amerikai, vagy valamilyen nyugati ország útlevelével, már benyújtották ez irányú kérelmüket. Hozzátette, a CIA riport a dél-afrikai fajüldöző kormány váratlan bukására is utalt, amely az 1990-es évek elején a Szovjetunió szétesésére emlékeztet, előrevetítve ezzel az „Izraeli álom” inkább korábbi, mint későbbi végét. A tanulmány távolabbi jóslása szerint a jövőben több mint másfél millió izraeli fog visszatérni/visszatelepülni Oroszországba és Európa különböző részeire, továbbá az izraeli születések visszaesése mellett a palesztin populáció gyarapodása előre jelezhető. Lamb elmondta, hogy figyelembe véve az izraeliek palesztinokkal szembeni viselkedését, különös tekintettel a Gázai övezetre, az amerikai közvélemény – ami Tel Aviv elmúlt 25 éves intézkedéseivel kapcsolatban nem tetszésének adott hangot – már nem sokáig tolerálja. A USA Szenátusának Hírszerző Szolgálatának néhány tagja értesült a riportról. Az interneten megjelent hírt kommentálta egy Alexander nevű férfi, aki állítja: az izraeli iskolákban már magyarul tanítják a gyerekeket, hiszen Izrael az olaj fogyása és az elsivatagosodás miatt 20 éven belül lakhatatlan lesz. (barikad)
MEGJEGYZÉS

Attól tartunk Oroszország nem fog tömeges zsidó bevándorlást megengedni. Az viszont igaz hogy a hatalmas palesztín népirtás ellenére a palesztínok szaporodása megállíthatatlanul folytatódik és erre Izraelnek semmilyen jó megoldása nincs és a zsidók kisebbségbe kerülnek Palesztínában. Az amerikai katonai támogatás igen kétélű fegyver, ezt láttuk Irakban és Afganisztánban is. Az utolsó mondat viszont igaz lehet, s ezt igazolja az Orbán-hatalom teljes támogatása. Aki meg tudja fejteni Orbán szövegeinek a tolvajnyelvét, abból a 100 %-os cionista diktatúra bevezetése következik. Persze jó, ha Orbán is tudja, hogy nálunk "nem úgy verik a cigányt", ahogy a Fidesz elképzeli. Nem szeretnénk jósolni, de Orbán kormányzása nem lesz diadalmenet a következő években. Egy biztos, a magyar nemzet nem fog megtűrni semmilyen zsidóterroristákat nálunk, sem a politikában, sem a gazdaságban, sem a kultúrában. Ha az ÁVO-s fajzatok eddig abban az álomvilágban éltek, hogy korábbi módszereik folytathatók lesznek a közeli jövőben is, akkor nagyon tévednek.