2010. április 30., péntek

ÁPRILIS 30 – HALLGATNAK A PÁRTOK

CSALÁDELLENES TÖRVÉNYEK
Több munkaügyi jogszabály változik május 1-jétől. Egyebek mellett átalakulnak a gyermekgondozási ellátások: a gyes két évre csökken, gyedet pedig csak az kap, aki az eddigi 180 helyett 365 nap munkaviszonyt tud igazolni. A rendelkezés a 2010. április 30-a után született gyermekek esetében érvényes. A munkajogi felmondási védelem ugyanakkor továbbra is a gyermek hároméves koráig illeti meg a szülők közül azt, aki a fizetés nélküli szabadságot utoljára igénybe vette. Változik az utazási költségtérítés mértéke is. A munkáltató által fizetett napi munkába járással kapcsolatos költségtérítés a bérlet vagy jegy árának legalább 86 százaléka, de legfeljebb havi 30 ezer forint lehet. (MR)
Egyetlen párt se szólalt meg, hogy azonnal vonja vissza az új parlament ezeket a családellenes, magyarellenes bűntörvényeket. A CION-FIDESZ csak a külföldi bevándorlókat és a cigányokat támogatja. 200 fős parlament lesz a Fidesz szerint. Családi pótlék csak azoknak járna akik iskolába járatják a gyereküket. a népesedési fordulat eléréséhez öt feltételt sorolt fel: az elérhető otthont, a kismamák munkába való visszatérési lehetőségét a munka világába, az adókedvezményeket, az óvodai és bölcsődei férőhelyek megduplázását, illetve azt, hogy legyen divat a gyerekvállalás. (Matolcsy-terv)
Miután a cigánybűnözők eddig sem járatták a gyerekeiket iskolába, akkor ezeket a szülőket a meglévő törvény alapján miért nem büntették meg?

KOLOMPÁR CIGÁNYVEZETŐ
KIADTA A PARANCSOT LIKUD VIKTORNAK
Kolompár Orbán, a három ügyben is elsőrendű vádlott csütörök arra intette a leendő kormányt, hogy nehogy „rendőrállamot csináljon”. rendőrállamot csinálni. Ha lesz tartós munka, akkor majd nem viszik el Mari néni tyúkját, két kiló krumpliját”. Egyben sürgette, hogy az új kormány az elődjénél is keményebben lépjen fel a „félkatonai” szervezetekkel szemben. (MTI,részlet)
És a többszáz megölt magyar? Akiket a cigányok gyilkoltak le baltával, késsel, szamurájkarddal, stb.

KÉRDEZZÜK A RENDŐRSÉGTŐL?
Azt a bizonyos végzetes láncfűrészt miért nem állították ki a sajtó számára? Miért gyanúsan lila színe volt az alvadt vérnek a késeken és baltákon? - ahol ezek a foltok is gyanús módon jelentek meg. Végezetül. Miért nem közöltek a sajtóval egy ábrát, hogy Sz. Kolos a tetőtérből milyen úton jutott le a garázsig és közben miket csinált? Hány perc alatt történt minden? Csak úgy halkan megjegyezzük, hogy egy több sebből vérző, előzőleg gyilkoló, holttesteket cipelő ember mégis hány perc alatt tudta beindítani a motoros fűrészt? Hány perc telt el azzal, hogy a fűrésszel a fejét és nyakát vagdosta? Sz. Kolos a konyhában tartotta bekészítve a kisbaltát? A rendőrség ostoba ellentmondása lelepleződött. Egyszer azt állították, hogy előre készült az öngyilkosságra, majd azt állították, hogy hirtelen ötlettől vezérelve gyilkolt. Kép: Sz.Kolos, az "gyilkos" apa, aki nagyon szerette a családját