2010. május 11., kedd

MÁJUS 11 – ÉRZÉKENYEK A MAFFIÁK

IGNÁCZ VOLT FŐRENDŐR VISSZAVÁG

Cáfolta a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) múlt héten azokat a sajtóinformációkat, amelyek szerint eljárást folytatnak Ignácz István, a Közigazgatási és Elektronikus Szolgáltatások Központi Hivatalának (KEK KH) elnöke ellen az eredetvizsgálattal foglalkozó, különösen nagy értékű adócsalás és pénzmosás gyanújába keveredett Eclipse Zrt. ügyében. A VPOP sajtóosztálya az MTI érdeklődésére csütörtökön azt közölte: a vám- és pénzügyőrség nyomozóhatósága Ignácz Istvánnal szemben semminemű eljárást nem folytat. "A nevezett személy a vám- és pénzügyőrség által folytatott büntetőeljárásban nem érintett, gyanúsítottként kihallgatásra nem került" - tette hozzá. (MTV)
Az alábbiakban a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala sajtóközleményét közöljük: Ignácz István hisz abban, hogy jogállamban senkit nem lehet büntetlenül sem magánemberként, sem közszereplőként rossz színben feltüntetni, és ezért a személyét érintő megalapozatlan gyanúsítgatások miatt jogi úton büntető és polgári peres eljárást kezdeményez. Budapest, 2010. május 5. KEK KH Sajtóiroda (részlet)

LIKUD VIKTOR MEGVILÁGOSULT

„Mi kell ahhoz, hogy rend és biztonság legyen Magyarországon?” – tette fel a kérdést a leendő kormányfő. Véleménye szerint a dolog nem bonyolult, de nehéz. Meg kell mindenkivel értetni, hogy a közbiztonság valóban az elsőszámú kérdés az országban. És ez tőlünk, magyaroktól függ – jegyezte meg. Orbán Viktor kifejtette, hogy a statisztikák, amelyekre hajlamosak vagyunk hivatkozni, hamis eredményekre sugallnak, a valós eredményeket kell megmutatni. „Nem adom föl azt az álmomat, hogy gyermekeim egy olyan Magyarországon nőnek fel, ahol nem kell áramot vezetni a kerítésbe, hogy biztonságba tudjam a vagyonomat” – jelentette ki végezetül Orbán Viktor.(atv, részlet)
Igazat adunk Orbánnak abban, a magyar rend a magyarokról függ. És nem a cigányoktól és nem a zsidóktól, mert a rendetlenséget és a bűnözést ők hozták a nyakunkra. Ez vitathatatlan tény. A tényeket illik tudomásul venni.