2010. május 2., vasárnap

MÁJUS 2 - KEZDŐDIK A NARANCSŐRÜLET


200 PARLAMENTI KÉPVISELŐ LESZ

A narancsos főmufti bejelentette, hogy az első dolguk lesz az alkotmány (sztálinista tákolmány) módosítása. Miszerint nem 386 képviselő lenne, hanem csak 200, a következő választásokon. Ez az ötlet csak akkor lenne jó, ha nem pártok kerülnének a Nemzetgyűlésbe, hanem a vármegyék küldöttei és lenne Felsőház is. Nézzük meg ennek a fideszes őrületnek a részleteit.

Ha lakossági látszám alapján nézzük a képviseletet, akkor Magyarország egyötöde BP-en él. Igaz, hogy már nem 2 milliós a főváros, hanem csak 1.7 millió, de a könnyebb számolás kedvéért kerekítsük 2 millióra. Ha 200 képviselő lesz, akkor a fővárosnak ennek egyötöde, azaz 40 képviselő jutna. A 19 vidéki megyének meg 160 képviselő. Ha elosztjuk a 160 képviselőt a 19 megyével, akkor egy megyére átlagban 8 képviselő jönne ki. De, ha itt is lakosságarány szerint osztogatnák a képviselői helyeket, akkor lenne olyan megye ahol csak 3 képviselő lenne és lenne ahol 10, ami óriási aránytalanság. De nem itt van az igazi baj és erről a narancsfejűek nem beszélnek. Ez a 200 képviselő pártlistán jutna csak be? Vagy megszüntetnék az egyéni jelöltek rendszerét? Ha visszáll majd a Magyar Törvény, akkor pártok egyáltalán nem kerülhetnek be a törvényhozásba, mert nem pártalapon, hanem vármegye alapon lennének a küldöttek. Ahogy régen volt. És csak egyéni (visszhívható) jelölt lehetne mindenki, akit a helyiek előbb megválasztottak. És szavazni nem lesz joga mindenkinek. Mert most a szellemi fogyatékosok és bűnözők is szavazhatnak. A magyar nép, a magyar nemzet valódi képviseletét nem lehet rábízni erkölcstelen, züllött alakokra és bűnözőkre, meg izraeli kettősállampolgárokra.
GYENGÉBB FELFOGÁSÚAK KEDVÉÉRT
A magyar nemzetség belső jogait, államberendezkedését, nemzetpolitikáját csak a magyar nemzet legjobbjai (erkölcsi, szellemi és szakmai értelemben) képviselhetik és dönthetik el, nem pedig a legszemetett idegen söpredék, olyan aljanépség mint, akik 65 éve bitorolják a hatalmat, eltaposva a magyar nemzetérdeket. Még meg sem alakult a Narancs-kormány, már megjelentek a narancs-klónok és a bérsajtó is azonnal átállt a narancs színre.