2010. május 3., hétfő

MÁJUS 3 - NEVETSÉGES ZSIDÓ ERŐLKÖDÉS

A MÚLT-KOR NEVŰ MARXISTA-CIONISTA OLDAL A MAGYAR TÖRTÉNELMET PROFI MÓDON HAMISÍTJA
A fenti oldal évek óta folytatja az RTL tévén a hazugságműsorait, a neten is ezt teszik és újabban nyomtatott lappal is próbálkoznak. Most ezzel a mesével jöttek elő, mivel szegény zsidóknak nincsenek tárgyi emlékeik, hát akkor minden kőre ráfogják, hogy "zsidó eredetű".
"A középkorban Erfurtban élt a mai ország területének egyik legnagyobb zsidó közössége. A külön zsinagógával és temetővel rendelkező közösség fürdőjére a Gera folyó partján bukkantak rá, ahol a feltárt ház pincéjében az évszázados hordalék eltakarítása után kerültek elő a romok. A szakértők szerint a kétszintes pinceépítmény kitűnő állapotban van, és korabeli dokumentumokból már azt is tudták, hogy a városban az 1100 körül épült zsinagógában legkésőbb 1250-ben már működött egy rituális fürdő. Az ásatások még most is zajlanak, és az építmény pontos korának meghatározása is még várat magára - nyilatkozták a szakértők a Spiegelnek." (multkor, részlet)

A képen egy erfurti katolikus templom látszik a háttérben. Mérget vehetünk arra, hogy annak a templomnak középkori alapjai lehetnek. Köztudott, hogy a középkorban, főleg a XIII. században a zsidók be sem tehették a lábukat a városok közepébe, hanem a városkapukon túl, a városok külső szélein húzták meg magukat. Ez a zsinagóga és fürdőmese nevetséges. Most találtak egy fejszobrot és rögtön ráfogták, hogy "Dávid-fejet" ábrázol....Most sírjunk vagy nevessünk? Szánalmas erőlködések. A katolikus középkori templom közelében, attól olyan száz méterre zsinagóga és rituális fürdő? Ki az a hülye aki ezt elhiszi? Amikor a középkorban és a német fejedelemségekben üldözték a zsidókat uzsorakamat miatt, amit akkor halállal büntettek.