2010. november 30., kedd

DECEMBER 1 – SZÁGULDÓ WIKI-CIRKUSZ

RAGOZZÁK A HÜLYESÉGEKET
Nemzetközi letartóztatási parancsot adott ki hajnalban az Interpol a WikiLeaks alapítója ellen. Az eljárást Svédország kezdeményezte, nemi erőszak és szexuális zaklatás gyanúja miatt. Assange jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. Az oknyomozó portál vezetője közben Hillary Clinton amerikai külügyminiszter lemondását sürgette. Julian Assange az amerikai Time magazinnak nyilatkozva kijelentette: Clintonnak le kell mondania, amennyiben a külföldön tartózkodó amerikai diplomatákat kémkedésre szólította fel. A WikiLeaks által a napokban kiszivárogtatott amerikai külügyi dokumentumokból kiderül: az Egyesült Államok egyebek mellett arra utasította diplomatáit, hogy - úgymond - kémkedjenek más országok vezető képviselői után. (MTI, részlet)

MIRŐL HALLGAT A VILÁGSAJTÓ
 ÉS A HAZAI SAJTÓ?
EZEK OLYANOK MINT
 A PRAVDA
A nemzetközi agymosodák pontosan úgy működnek mint a hajdani PRAVDA (kép Lenin szócsöve). Vagyis nem a tényeket, nem a valóságot közlik – tipikus zsidó szokás - , hanem a tények cáfolatát. A Wiki vezetője, szakértői csapatával évek óta tart sajtóbemutatókat, de ebből egyetlen szót sem idéztek még! Mondjuk a nyugat annyival jobb, hogy ott legalább nyilatkozhatott a Wiki-vezető.
MAGYAR VONATKOZÁS GÁZOS LESZ
Ma reggel a néhai SZDSZ-es (már önmagában ez is árulkodó jel), Gulyás József képviselő elmondta az ATV-ben, hogy főleg 2009-es anyagokat tettek közzé, de a magyar anyagok java 2006-ról szól. Mi ezen már meg sem lepődünk! Ugyanis ez is elárulja a CÉLZATOS KISZIVÁROGTATÁST! Tehát kiderült az adásból, hogy nem egy 25 éves közlegény szivárogtatta az adatokat a lapnak, hanem az amerikai hírközpont legfelsőbb vezetése. Ennek részleteiről persze megint hallgatnak. Mutattak egy világtérképet is az anyagokról, ahol Irán a legsűrűbb, aztán jön Venezuela mint góc és a Közel-Kelet, persze más térségek is, halványabban. Gulyástól megtudhattuk azt is, hogy pl. Irakban nem működött, kikapcsolták ezt a biztonsági csapot, ami a titkos diplomáciai hálózatot működtette. Ugye ez sem véletlen. Van egy olyan érzésünk, hogy ez a kiszivárogtatás nevű műcirkusz a CIA és Izrael közös szüleménye. Ezért hallgat olyan gyanúsan Izrael az egészről. Szegény ausztrálon akarják elverni a port. Van egy olyan érzésünk, ha el is fogják az ürgét, tárgyalást nem csinálnak neki, mert abból elég nagy baj lehetne. Ez éppen olyan sötét ügy mint az AUSCHWITZ-i betűlopó ügye, amelyről jó egy éve hallgatnak a svédek, a lengyelek és a zsidók is. Kb. ennyire kell komolyan venni a cionszócsövek hisztériakampányait.