2010. november 24., szerda

NOVEMBER 24 – PÜSPÖKÖK A ZSIDÓK SZOLGÁLATÁBAN

TUDATHASADÁSOS PÜSPÖK

Püspök levele a zsidó Polgár Info oldalnak:
Tisztelt Szerkesztő Úr! Köszönöm a jóindulatú észrevételeket, a magyarságért aggódást. Ezúton is jelzem, nem történt üzenetváltás a köztársasági elnök úrral. Beszélgetésre hívott, ami után én saját híveimnek írtam. Sem szóban, sem írásban nem nyilatkoztam a Szent Koronáról. Nem tagadok semmiféle értéket a múltunkból, viszont felelősnek tartom magam a jövőnkért. Esküt tettem, hogy szeretettel szolgálom minden embertársamat, azokat is, akik másként gondolkodnak. Ezért tartom kötelességemnek, hogy mindannyiunk értse és magáénak érezze azt, ami hazánk számára fontos, ehhez viszont közös nyelv kell. Tisztelettel: Balás Béla Kaposvár, 2010. november 23.

MEGJEGYZÉSÜNK 
Nemcsak Balás püspökről van szó, mint ahogy korábban is jeleztük, hanem úgy szőröstől-bőröstől az egész püspöki karról, mert egyetlen egy püspök nincs:
aki magyarul beszélne
aki magyarul gondolkodna
aki magyarul érezne
aki magyar érdekekért szót emelne

Ilyen püspök ma nincs Magyarországon. A fenti levél ezt is ékesen bizonyítja. A zsidóbérencségnek a sokszorosan megalkuvó, magyaráruló magatartásai oda vezetnek, hogy egy püspök már magyarul sem képes fogalmazni. Össze-vissza halandzsázik mindent. Ugyan miféle embertársait szolgálja? És miféle másként gondolkodókról szövegel? És mi az, hogy nincs „közös nyelv”? Vérlázítóan, aljas szöveg ez, úgy ahogy van. Melyik nap az egyik püspök a zsidók fenekét nyalja a tévében, a másik nap meg ilyen sötét szövegeket nyilatkozik egy másik püspök. Köszönjük a beismerést! Amit eddig is tudtunk a magyargyalázó és hazaáruló püspökökről, az most újra bebizonyosodott. Kép: Balás Béla