2010. november 25., csütörtök

NOVEMBER 25 - NÉPIRTÓ GLOBALISTA GYILKOSOK

NYUGDÍJKORHATÁR EMELÉS

A NÉPIRTÁS TRÜKKÖS FORMÁJA
Tüntetések és elégedetlenségek mindenütt az EU-ben. Görögországban, Portugáliában és Spanyolországban 60 év a nyugdij határ. A kormányaik 62-re akarják emelni. Természetesen tiltakoznak ellene. Svédországban 65 év a nyugdíjhatár, de 69-re akarják emelni, miközben harmadik alkalommal csökkentették a nyugdíjakat, hivatkozva a gazdasági helyzet romlására. A 69-es felső nyugdíjhatár talán még elmegy egy irodában kuksoló banki alkalmazottnál, de aligha egy építõipari vagy három műszakban dolgozó személynél. Nagylelkűen kijelentik, hogy el lehet menni nyugdíjba korábban is, de ebben az esetben levágnak egy jelentős részt a nyugdíjból. A munkanélküliség 12 % körül mozog és az iskolából kijött gimnazisták és főiskolai diákok között 40 %. A nyugdíjkorhatár emelése és a magas munkanélküliség sehogysem illik össze, mint intézkedés. A kormányok akut gazdasági problémákkal küszködnek és pézt akarnak behajtani azonnal, de nem gondolnak a hoszabb távú következményekre. Az EU egy kapkodó és elfuserált vállalkozás lett. (1hozzászólás)
CINIKUS PISZKOS ZSIDÓKORMÁNY
Nálunk immár hónapok óta pofázzák (ez a legjobb szó rá), hogy olyan törvényt hoznak, hogy a nők 40 évi szolgálati viszony után elmehessenek nyugdíjba. Ezt úgy emlegetik, mint valami hatalmas vivmányt, miközben ez a megalázás és a kirablás legújabb formája. Miről van szó? Először is megkülönböztetésről, mert a férfiakat máshová sorolják, amit számos törvény és az tákolmányuk is tilt. Másodszor. 40 évi munka azt jelenti, hogy valakinek már 20 éves korába munkába kellett volna állnia, ami Magyarországon nem volt jellemző nőknél, hiszen vagy iskolába jártak még akkor, vagy éppen családalapításba kezdek. A mai
 KIZSÁKMÁNYOLÓ
RABLÓKAPITALISTA 
VISZONYOK
 mellett, ahol rabszolgamódon folyik a munkásnyúzás, itt 30 év munka után teljesen elhasználódnak az emberek és amikor elérnék a nyugdíjat vagy meghalnak, vagy alig pár évet töltenek el nyugdíjban. Hogy ez menniyre így van, ezt az is bizonyítja, hogy akik 1910 körül születtek vagy 1920 körül, azok ma is élnek és sokszor jobb egészségben vannak, mint azok, akik most 60 évesek. Pedig miket éltek át az előbbiek.
FINYESZ GYILKOSOK PUSZTULJATOK!
HÚZZATOK EL IZRAELBE!
Arról miért nem pofáznak ezek a cionista gyilkosok, hogy nálunk a diplomás munkanélküliek hány évet vesztenek el? Akkor, amikor családot kéne alapítani, amikor lakást kéne venni és munkába kellene állni. Mi van ezen döntések mögött? Az, hogy milliószámra hoznak be négereket, ázsiaiakat és zsidókat. Erről van szó. A gyilkosok ott ülnek a HÁZ-ban.