2010. november 27., szombat

NOVEMBER 27 - ZSIDÓMAFFIA KIBÚJIK AZ ADÓZÁS ALÓL

ÉS AZ APEH-NEK ÉS VÁMHIVATALNAK
EHHEZ A BŰNÖZÉSHEZ                         
EGYETLEN SZAVA SEM VOLT              

Igazi multikulti elemeket is felfedezhetünk a Deepwater "páylafutásában": a Dél-Koreában gyártott, a Marschall szigetek zászlaját viselő, a brit BP (British Petrol- a szerk.) megbízásából a svájci székhelyű amerikai Transocean által üzemeltetett torony idén áprilisban repült a levegőbe. Tizenegy ember vesztette életét, és ezzel az Egyesült Államok legsúlyosabb olajkatasztrófáját sikerült produkálni. Álmainkban sem gondolhattuk volna, hogy ezek a szálak egyenest kis országunkba vezetnek, de a jelek szerint a fúrótorony igenis egy magyar cég birtokában állt. Formálisan persze. A cégről annyit lehet tudni, hogy egyetlen alkalmazott nélkül működött Újlengyelen, majd a fővárosba tette át székhelyét. A Triton Hungarynek igencsak busás összegtől dagadt a mérlege, a számadatok szerint 492 millió dollár (92 milliárd forint) bevétele volt. Ebből az összegből 474 milliót csak a fúrótornyok bérbeadásából szedett össze- írja a HVG.
ÍGY KELL ZSIDÓ    
 MÓDON ADÓZNI
A hetilap azt írja, hogy a cég költségei nem érték el a 61 millió dollárt, ráadásul ezek kétharmada is csupán értékcsökkenési leírás. Üzemi eredményként 431 millió dollárja maradt, amellyel bátran indulhatott volna a legnagyobb eredményt produkáló cégek listáján. A Triton az eredmény mindössze fél százalékát, 743 millió forintot utalt át az APEH-nak. Tette ezt úgy, hogy a nyereség 16 százalékban megszabott társasági és 4 százalékos különadó rá is vonatkozott- áll a HVG legfrissebb számában. Mindez annyit jelent, hogy ha egy cég, a vele azonos tulajdonosi körbe tartozó vállakozásoknak nyújtott szolgáltatásait "picivel" magasabb áron számlázta, és ezáltal busás jövedelmre tett szert, akkor nyilvánvalóan több adót is kellene ezek után fizetnie. De nem itt: a kétféle árból fakadó különbséget utólag levonhatja az adóalapból. Jól ki van ez találva. Az akkor még Újlengyelen bejegyzett cég esetében (a mérlegbeszámoló szerint) 2008-ban a teljses árbevétel 63 százalékát számlázta túl a tesócégeknek. A különbség 479 millió dollárra rúgott, ami forintban mérve 90 milliárdot tesz ki. Na ezt szépen levonták az adóalapból.
ÉS EZEKET A CÉGBÍRÓSÁG (MAFFIA) BEJEGYEZTE
Hogy miért nem került előtérbe Magyarország az olajfúrótorony felrobbanásakor? Az EU-s csatlakozásnál kis országunk 2007-ig kapott haladékot arra, hogy felszámolja az offshore-kedvezményeket. Attól az évtől az ilyen cégeknek is be kellett állni a sorba és normál nyereségadókulcsot kellett alkalmazniuk. Talán ez a szigor késztette arra a Triton-titánokat, hogy átvonuljanak a zugi "adópradicsomba", így máris néhány fekete ponttal kevesebbek lettünk a világ szemében. (mahu alapján és kép)
Újlengyel a maffiaközpont
Ebben a kis Pest megyei faluban a rendszerváltás óta nincs iparűzési adó, amit nagyon sok cég ki is használ. Újlengyel vezetése büszke arra, hogy az odatelepülő vállalkozásokat nem sújtja a helyi adóval és ez a helyzet nem is fog megváltozni. Egy újságcikk az iparűzési adómentes lehetőségekről Újlengyelben: Hogy kerül egy olajfúró cég Újlengyelbe? Prosperáló cégek, melyek Újlengyelbe tették székhelyüket:
Magyarország 7. legnagyobb vállalata, a Triton Kft.
Stena DrillMax II Limited Magyarországi Fióktelepe
MYSTIQUE STONE GROUP MAGYARORSZÁG KFT.
TeleMedia InteracTV Produkciós Kft.
Starjobs Magyarország Humánszolgáltató Kft. (iparuzesiado)
Tengeri olajfúrócég
települt Újlengyelbe  
A község évente hozzávetőleg 180 millió forintból gazdálkodik, s így jelentős tételnek számít, hogy a betelepült cégek körülbelül 33 millió forint gépjárműadót fizetnek.  (2009. november 6. MNO) Ezek után lássuk, hogy ki találta ki ezt a maffiamódszert?
Kép: Beer Gábor, adótanácsadó, mintha csak Kóka János (SZDSZ) klónja vigyorogna ránk









EZEK UTÁN MÉG ADÓZZUNK ORBÁNNAK?
Nem tudunk arról, hogy a cégbejegyzési maffiatörvényt az Orbán-kormány megváltoztatta volna. Ez annyit jelent, hogy a zsidómaffiák adózatlanul tovább garázdálkodhatnak. Ezek után semmi értelme a kifosztott magyaroknak egy fityingel is adózni, amely pénzből a zsidómaffia élősködőket tartják el. Ennyit az Orbán-féle "jó erkölcsökről".