2010. november 20., szombat

NOVEMBER 20 - KÜLFÖLDI FEJLEMÉNYEK

KIUGROTT TERRORISTA?
Kifejezetten cionista huhogás és összeesküvés az amit a hírekben művelnek. Most kitalálták, hogy Németországban súlyos terrorista támadás lesz. Ők már tudják előre. Ezt egy hete rebesgették. És most bemondták, hogy ennek a rémísztgetésnek az alapja egy „kiugrott” terroristától származik. Nevetséges ötlet, de jól hangzik. Majd meglátjuk mi lesz ennek az ügynek a vége.
NATO CSÚCS
IRÁNI RAKÉTÁK MIATT
A ma esti hírekből kiderült az is, hogy miért éppen most vált szükségessé a NATO csúcs? Hát az iráni rakéták (képen) miatt és a rakétaernyőt is emiatt akarják megcsinálni. Most kibökték Törökországot is, aki ellenzi az irán elleni hisztériát. Viszont mélyen hallgattak az oroszok szerepéről. Az egész csúcsra azt lehet rámondani, hogy sok hűhó semmiért. Megszólalt az ügyben Nemzetünk Nagy Vezére is, Viktor Orbán, aki azt mondta, hogy nem elég a védő rakétaernyő, hanem támadó elrettentő nukleáris erőre is szükség van. Ez nagyon jól hangzik, ahhoz képest, hogy Irán atommentes övezetet követel Közel-Keleten és Európában. Ez a NATO csúcs kifejezetten Amerika érdekeit szolgálta, ahol az EU cionbérenc államai mindenre rábólintottak. A CNN most adja Obama sajtótéjékoztatóját élőben, de ebből a magyar hírekbe semmit sem hallunk vissza.
FONTOS HÍR
Az ATV jelentette, hogy a HOLOTAGADÓ PÜSPÖK-öt, Richard Williamsont (képen) a német nemzeti párt (NPD) ügyvédje fogja védeni Németországban. Az ügyvéd kellemetlen perceket fog okozni a bíróságnak, ezt előre jelezzük.