2010. november 12., péntek

NOVEMBER 12 – TASNÁDI A KÓSER TERRORISTA

TASNÁDI KÓSER ÉTELT 
 KAPOTT A BÖRTÖNBEN

A Pesti Központi Kerületi Bíróság október 3-án döntött arról, hogy egy hónapra házi őrizetbe helyezi Tasnádi Pétert. Előzetesbe egyébként az egészségi állapotára hivatkozással nem került akkor. A vállalkozót három nappal korábban, egy vendéglátóhelyen fogták el egy másik férfival együtt. A nyomozás adatai szerint ugyanis 2010. áprilistól szeptemberig többször súlyosan megfenyegettek másokat, és vélt vagy valós ügyek miatt pénzt követeltek, illetve vettek is el tőlük. Az ügyön dolgozó rendőrök hosszú nyomozás után jutottak olyan adatok és bizonyítékok birtokába, melyek alapján a két férfit őrizetbe vették. Nem sokkal később a bíróság a házi őrizetről szóló döntését jogerősen előzetes letartóztatásra változtatta, mert feltehető, hogy befolyásolná a tanúkat. Az akkori döntésben azt is leírták, hogy az első fokú bíróság tévedett, amikor Tasnádi esetében elsősorban az egészségi állapotára hivatkozva nem látta indokoltnak a legszigorúbb kényszerintézkedést. A bíróság szerint ugyanis a gyanúsítottnak nincs olyan betegsége, amely büntetés-végrehajtási intézetben ne lenne kezelhető. Tasnádi Péter vállalkozó ellen egyébként korábban már többször és többféle ügyben indult büntetőeljárás. 2009-ben összesen 17 bűncselekmény elkövetéséért első fokon hat évre ítélte a bíróság. Addigra azonban a vállalkozó már majdnem három és fél évet előzetes letartóztatásban le is ült a büntetésből. Tasnádit először egyébként az úgynevezett maffiaperben még olyan vádakkal illették, hogy a keresztapa a magyar alvilágban. Később négy, ellene született vádiratot egyesítettek, egyebek mellett azzal vádolták, hogy féltékenységből meg akarta öletni a feleségét. Tasnádi 2009-ben egy másik ügybe is belekeveredett, egy ingatlan árverésen összekülönbözött az ott megjelenő tiltakozókkal, illetve egy napilap fotósával. Emiatt azonban végül nem vonták felelősségre. (FH)
A zsidó hírügynökség könnyedén átsiklik Tasnádi igen hosszú, oldalakat kitöltő bűnügyi történetén. Az is látható, hogyha zsidóbűnözőről van szó, akkor az igazságszolgáltatás lebénul, ólom lábakon cammog és elveszti az erejét. Kivéve, ha olyan magyarokról van szó mint az ártatlan Budaházy György.
TASNÁDI A VALLÁSOS TERRORISTA
PINTÉR SÁNDOR (BELÜGYMINISZTER)
 ÜZLETTÁRSA VOLTTasnádi még 1992-ben mint a MACCABI „testőr”-szervezet vezetője került a bűnügyi hírekbe, amikor többek között fegyveres önbíráskodással is foglalkoztak. Pintér belügyérrel a Józsefvárosi kínai maffiapiacot is működtették, de ez már annyira a múlt homályába veszik, hogy az éber tévék sem emlékeznek erre. Az ilyen terroristák ügye persze a tévéket, köztük a mocskos Hír-TV-ét, nem érdeklik.


Kép: Tasnádi egyik könyvének a címe
A LÍRAI IRODALMÁR TASNÁDI
Hiszek Istenben, naponta olvasom a bibliát, mégsem tudom betartani az isteni törvényeket. Nem vagyok képmutató csak egy gyarló ember. Mindazon által úgy vélem, hogy az emberiség hiába próbálkozik a liberalizmussal és találnak ki újabb és újabb törvényeket, amelyek állítólag jobban megfelelnek a társadalom jelenlegi fejlődési fokának, annál jobb törvényeket ma sem tudok elképzelni, mint amilyeneket Mózes kapott a Mindenhatótól a Sinai hegyen. (…) Sok ember hajkurássza a pénzt, a gazdagságot, én magam is beleestem ebbe a hibába évekkel ezelőtt, de az élet bölcsességre tanított; a gazdagság és a tekintély mulandó. (…) Elkövettem egy óríási híbát korábban, olyan dologba ütöttem az orrom, amihez nem értettem, elkezdtem politizálni. Volt egy számomra szímpatikus - akkoriban vezető - politikus, aki a bal oldal meghatározó személyisége volt, és elkezdtem segíteni neki, hogy a befolyása ne csökkenjen a pártján belül. Óríási tévedés volt ez, a rendithetetlen ólomkatona úgy csúszott át a másik oldalra, mintha mindig is azon az oldalon állt volna. Nem ő volt az egyetlen akiben csalódtam. Én mélyen megvetem azokat a zsonglőröket, akik úgy váltogatják a meggyőződésüket, mint mások a fehérneműjüket. (Tasnádi honlapjáról)

Tisztelt Orbán Péter Országos Rendőrfőkapitány Úr!
Mi, Tasnádi Péter sporttársai, barátai, üzletfelei, személyes vagy akár csak hallomásból ismerősei döbbenten szemléljük az ellene 11 hónapja előzetes letartóztatása mellett zajló eljárást. (index 2000.aug.24) A hosszú hazug levet nem idézzük, csak az aláíróit, akiknél egyes neveknél földereng, hogy miért lehetettek főszereplők és futtatottak:

TASNÁDI BARÁTAI BESZÉDES NEVEKKEL


Szikinger István alkotmányjogász, az állam- és jogtudományok kandidátusa
Kende Péter író, szociológus
Lagzi Lajcsi zenész, műsorvezető
Zámbó Jimmy énekes
Szegő András újságíró
Csötöny Sándor MÖSZ elnöke. Országos Sportszövetség alelnöke
Szántó Imre MÖSZ kapitánya, ökölvívó olimpiai csapat edzője
Molnár István MÖSZ elnökségi tag
Erdei Zsolt ökölvívó világ-, európabajnok
Wichmann Tamás kenu világbajnok, olimpiai ezüstérmes, Nemzetközi fairplay-díjas
Korda György előadóművész
Balázs Klári előadóművész
Ganxta Zolee zenész
Lang Györgyi színész - táncdalénekes
Falus Mariann énekesnő
Gyurácz Eszter fitnesz világ és európabajnok
Nick Árpád szkander világbajnok, Guiness rekorder
Növényi Norbert birkozó olimpiai bajnok, kick.boksz világ és európabajnok
Frölich Róbert főrabbi
Zoltai Gusztáv Budapesti Zsidó Hitközösség igazgatója
Zalatnay Sarolta író, énekes
Schobert Norbert "aerobick Norbi" tornász
Bíró Ica testszépítő
Grigalek Gábor orvos
Tarnóczi Péter főorvos
Steblich Gábor orvos
Bochkor Gábor műsorvezető
Somló Tamás zenész
Horváth Éva Miss World Hungary
Pethő György riporter
Mészöly Kálmán HLASZ szakmai igazgató
Simon Tibor labdarugó
Mathesz Imre válogatott labdarugó
Gombos István labdarugóedző
Nahoczy László labdarugó technikai vezető
Pális Attila kenu világbajnok
Pindák László labdarugóedző , FTC Baráti Club elnöke
Rózsa Nórbert európa, világ- és olimpiai bajnok, európai-csúcstartó
Náray Tamás ruhatervező
Falb Magdolna ruhatervező
Gergely Gábor asztalitenisz világbajnok
Nacsa Olivér humorista
Bagi Iván humorista
Kordé Emese fitness világ- és erurópabajnoki ezüstérmes
Kertész István üzletember
Neményi Béla üzletember, táncdalénekes
Farkas Imre üzletember, Interest RT elnök-vezérigazgató