2010. november 27., szombat

NOVEMBER 27 – ÚJ SVÉD ALKOTMÁNY

A hír számunkra csak azért érdekes, mert a FIDESZ LKOTMÁNYA is hasonló cionista elemeket fog majd tartalmzni. Az előszóban lévő szentkoronás hivatkozások csak amolyan magyarvakítások lesznek. ORBÁN ALKOTMÁNYA, a cionista terrorállam alkotmánya lesz. Ezt már most kimondhatjuk látatlanban.

A svéd alaptörvények közé iktatták (15 év gyakorlat után) az ország Európa Uniós tagságát, mi több a Lisszaboni Folyamat döntéseit is.
A szavazópolgárok az eddiginél is nagyobb szabadságot kapnak a választójogot illetően: a szavazólistákra bárkit felírhattak eddig is, s a listán szereplőket egyénileg is favorizálhatták, de legközelebb az egyéni bekerülés már nem nyolc, csupán a pártok esetében is szokásos öt százalékos szavazatrész megszerzéséhez kötött.
Megnehezítik a hatalomban maradást is: minden parlamenti választás eredményét megerősítendő, a miniszterelnököt is újra meg kell nevezni: nem folytathatja automatikusan, akkor sem, ha pártja ismételt többséget szerzett.(Svédországban nem a király, hanem a Parlament elnöke jelöli ki az új miniszterelnököt).
Nem lesz Alkotmánybíróság. A normakontroll (a Parlament törvényalkotó poziciójának ellensúlyaként) továbbra is minden bíróság joga és feladata marad. Továbbá: az eddigieknél is határozottabban szabályozzák a bírák kinevezését, a politika befolyásának minimalizálása érdekében.
A személyes jogok tekintetében fontos újdonság, hogy az eddig is majdnem teljes körű, etnikumtól nem függő állampolgári jogok közé sorolták azt is, hogy származástól független legyen a védelmi szolgálatok (hadsereg, rendőrség, hírszerzés) legmagasabb pozícióiba történő kinevezés is.
Könnyebb lesz helyi ügyekben döntő népszavazást kezdeményezni. (168 ÓRA, részlet és kép)

Megjegyzés: A svéd alkotmány, amelynek "svéd törvények" a címe, így első ránézésre is csalás, hiszen ami ilyen vastag könyv, az  eleve rossz lehet, mert túl sok a szöveg. Ha a svédeknek nincs szüksége alkotmánybíróságra, akkor nekünk sincs szükség erre az álságos társaságra, akik csak csűrték-csavarták a jogot. Attól azért nem kell tartani, hogy néger, kínai vagy arab miniszterelnöke lesz a svédeknek, bár jogilag ez sem kizárt ezután. Ez a helyi népszavazás a nép hülyítése. A népnek nem helyi ügykben, hanem a legfontosabb állami kérdésekben kellene döntő szót adni. Nálunk a népszavazást gyakorlatilag megszüntették....

A SVÉD LOPÁSOK HÁTTERE

Az államilag jóváhagyott vagy az állam által kezdeményezett csalások jól ismertek a nyugati világban már nagyon régen. Valószinüleg ezt a módszert vették át Magyarországon is a devizahiteleket beindító bűnbandák. Svédországban gondolt egyet az állam bácsi és bejelentették, hogy az nyugdijalap milliárdjait valaki eljátszotta a börzén. Egy megnevezett személy, aki válalta , hogy elviszi a balhét, a nyugdíjasok milliárdjaival kezdett nyerészkedni, de a játék milliárdos vesztességgel végződött. A személy bűnbánóan beismerte tettét, de mivel nem saját zsebre játszott, hanem a nyugdíjalap milliárdjait akarta növelni, így nem itélték el, hanem majdnem hősként vonult ki a bírósági tárgyalóteremből. Ki hiszi azt el, hogy a hatalmas összegek fölött rendelkező tisztviselőt nem ellenőrizte senki? Sem revizor, sem más szervezet? A megcsappant nyugdíj-alap kasszáját azzal egészítették ki, hogy a nyugdíjasok nyugdíja 7-8 %-al csökkent, egyik hónapról a másikra. Közönséges államilag finanszírozott rablást hajtottak végre a "demokrácia fellegvárában" Svédországban, a kalózok. (tudósítónktól)