2010. november 26., péntek

NOVEMBER 27 – A MAGYAR KIFOSZTOTTAK NÉMÁK

A DEVIZAHITEL 
 EGY ÁLLAMI
CSALÁS VOLT

A ''Fehér Kéményseprők'' - Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége tiltakozó tüntetést tartott a ''Magyar'' Nemzeti Bank előtt, 2010. november 19-én, amelyről a hírekben és tévékben elfelejtettek tájékoztatni. A Nemzeti Bank alelnöke, a zsidó Király Júlia (képen)
 viszont pimasz és fenyegető kijelentést tett a tévékben: "Semmiképp sem kell megmenteni a devizahiteleseket." Sőt! Aztóta is minden műsorban csak azt ismételgetik, hogy a tartozásokat „vissza kell fizetni” és a Fidesz a tettek helyett csak elodázza a súlyos, több tízezer magyart érintő társadalmi problémát. Egyik tévé sem mondja ki, hogy a korábbi kommunista pártállam a bankok hamis reklámaival ösztönözte a devizahitelek fölvételét, amelyet a magyarok kényszerből tettek meg, mert – és itt jön az állami bűnözés lényege – a bankok a Ft hiteleket olyan magasra szabták, hogy egyetlen rászoruló magyar család sem tudta igénybe venni.
 Ezt a hatalmas csalást az állam a bankokkal együtt, összeszövetkezve követte el. Tehát itt nem pusztán a bűnöző bankok magánakciójáról volt szó, hanem ez a rablás a magyarok ellen, az állam jóváhagyásával történt! Amíg nem lesz százezres tömegtámogatottsága az ilyen tiltakozásoknak, addig a Fidesz-hatalom nem fog igazságot szolgáltatni a magyar áldozatoknak. Csak tömegnyomással érhető el bármilyen követelés és nem néhány tucat „műforradalmár és megélhetési zsidó segítségével”. Jellemző a JOBBIK kétszínű magatartására, hogy a devizahitelelesek kifosztása miatt nem állnak ki az áldozatok, a magyar nép mellé, hanem páholyból figyelik az eseményeket. Ennyit a „radikális” szalonpártról. Továbbá a gazdag zsidók (ECHO-TV és bandája, stb.) szájtépése a banki tüntetéseken visszatetszést kelt és komolytalnná teszi az ügyet. Úgy tünik, hogy bizonyos pesti zsidóknak még mindig jó üzlet a magyarok kifosztásából tetszelegni.

A FIDESZ-JOBBIK HALLGAT 
AZ ÁLLAMI ÉS BANKI BŰNÖZÉSRŐL
Dabasi Tamás: ''A Fehér Kéményseprők Országos szövetsége, a korrupció és a banki visszaélések visszaszorítására, feltárására jött létre..." A devizahitelek tulajdonképpen nem léteznek! Egy hazugság az egész! És nem kell különválasztani a többi hiteltől sem! Dabasi: Ismeretlenek telefonon, ÁLVÉGREHAJTÓK, ÁLBEHAJTÓK nyomoznak az emberek személyes adatai után. És az ember NEVÉRE VESZNEK FÖL HITELT! A Földhivatalban, 10 ezer forint felárral, 24 órán belül átvezetik bárkinek az ingatlanát, más névre! Még a hiteles aláírást sem ellenőrzik! Dabasi: Egyik parlamenti pártot sem érdekli komolyabban a hitelesek problémája. Pedig mindegyik kapott meghívót erre a demonstrációra is, - de közülük senki sem jött el. De sem őket, sem a miniszterelnököt, sem a köztársasági elnököt, sem pedig a belügyminisztert nem érdekli ez a probléma. Pedig ők is kaptak meghívót. - MAI NAPIG FOLYNAK A KILAKOLTATÁSOK! Ha április 15-ig nem történnek komoly intézkedések; - nagyon komoly baj lesz ebben az országban... (szrt hírlevele alapján és kép)