2010. november 17., szerda

NOVEMBER 17 - JELENTÉS MOCSOKRÁCIÁBÓL

TŰZOLTÓK 
Az egyik képviselő mondta - és nagyon igaza volt -, hogy miközben a közmunkások, különféle laza 8 órai munkával 70 ezer nettót keresnek, addig azok a tűzoltók, akik naponta életüket kockáztatják, nehéz fizikai munkával, azoknak kiszúrja a szemét a Narancs-kormány  nevetséges 90  ezerrel. Cion bölcseinek jegyzőkönyvében az egyik fejezet arról szól, hogy MINÉL NAGYOBB IGAZSÁGTALANSÁGOKAT kell elkövetni a társadalomban, ezzel az osztályokat, a rétegeket és a csoportokat  egymásnak lehet uszítani és az emberek nem jönnek rá a feszültségek valódi okaira.
MAGYAR NÉPIRTÁS
Miközben Boliviába ötpercenként rohangálnak az ENSZ és EU-s megfigyelők, jogbiztosok, hogy az ottani állapotokat nagyítóval vizsgálgassák, aközben nálunk ÉVENTE 20 EZER EMBER HAL MEG! Miért? Mert nem kapnak megfelelő egészségügyi ellátást, vagy időben nem jutnak orvoshoz, akaratukon kívül. És akkor a népirtás többi módszereit most nem is említjük, amikről a Jobbik is hallgat.
LETOLTÁK A JOBBIKOS KÉPVISELŐT
Az egyik szőrfejű,  fajtájának jellegzetes alakját képviselő LMP-s éles hangon letolta a Jobbikos felszólalót, aki igazat mondott, hogy a cionkormányok FAJI ALAPON osztogatják a pénzt a cigány szervezeknek, alapítványoknak és pályázatoknak. Az önkormányzat a cigány házát ingyen felújítja, helyrehozza, mivel cigánynak született. A magyaroknak ez nem jár. Ezt a bűnös Fideszes gyakorlatot bírálta a Jobbikos, nagyon helyesen. Erre fölpattant a székéből ez a rosszarcú pojáca és kioktatta a Jobbikost a sok hülyeségével. Miszerint ne emlegessen faji kérdést, mert egységes emberi faj van. Ami egy hatalmas marhaság, még tudományos szempontból is. Ugyanis a társadalmi viszonyok között más a mérce, mint azon viszonyok között amikor kőkorszaki viszonyok között élnek még emberek. (pl. őserdőkben, Afrikában és más földrészeken). Utána azzal jött elő ez a hibbant, hogy a fajták és a rasszok sem léteznek (?), hanem csak "nemzeti kisebbségek" vannak. Ez a félnótás LMP-s úgy tünik még a fogalmakkal sincs tisztában, ugyanis nemzetiségeknek azon népcsoportokat nevezzük, amelyeknek van nemzeti alapú anyaországuk. Mivel ebben az esetben  cigányokról volt szó, az ő esetükben csak etnikumról lehet szó. A cigányoknak soha nem volt anyaországuk és nemzet irásbeliség és saját nyelv nélkül valamint történelmi múlt nélkül nem létezhet. Sőt! Különbséget kell tenni nép és népcsorda között is, mert a nép az magasabb fokú a csordánál. A népeknek a földön csak egy kis része alkot nemzetet, mert ahhoz el kell jutni a fejlődésnek egy magasabb kultúrfokára. Ugyenez persze a zsidókról is elmondható, akik özetezer év óta vándorolnak ide-oda és mindig olyan nép közé vegyülnek, akiknek a nyakán jól lehet élni. Egy darabig. Amíg az illető népnek el nem fogy a türelme.
GAZEMBEREK EGYMÁS UTÁN
Iván László, a Fidesz szócsöve, amikor még Csótányék voltak hatalmon, éles szavakkal bírálta a rendszert. Most meg a narancsuralom alatt? Közel húszperces monológot mondott, aminek semmi értelme nem volt. De még ezt is túllicitálták a Fidesz soraiból. Horváth János, aki 1945-ben az oroszok mellett működött még kommunista partizánként és magyar hadifoglyokat lőttek tarkón, most egy félórás hazug történelmi mondókát tartott és az elnök hagyta beszélni, annak ellenére, hogy  nem a témához szólt hozzá. Bicskanyitogató szövegett nyomott le a fideszes államtitkárnő is. Aki láthatóan úgy beszélt, mintha fogalma sem lenne a 3 millió magyar koldusról. Neki persze van mit a tejbe aprítania. Ez a fiatal nő sem dolgozhatott korábbi életében, csak egyszerre belepottyant az államtitkári székbe, sötét aggyal és magyarellenes érzelmekkel. Volt pofája azt mondani az ellenzéki képviselőknek, hogy ne elégedetlenkedjenek a Fidesz tettei miatt, hanem "fogadjuk el azt a helyzetet amibe az ország került". Hát ki a fene idézte elő ezt a helyzetet? Miért miért nem lettek ezek a bűnözők elszámoltatva? Mi tudjuk a választ. Azért szabotálja el a Fidesz a megigért választási igéretét, mert ők együttműködtek 20 évig a vörös gyilkosokkal!