2010. november 19., péntek

NOVEMBER 19 - ALJAS VÁDAK A NETES LELEPLEZŐ ELLEN

CIONBOSSZÚ ÚJABB FEJEZETEFEJEZETE
Julian Assange, a Wikileaks oknyomozó internetes oldal alapítója pénteken megfellebbezte azt az elfogatóparancsot, amelyet a stockholmi bíróság adott ki ellene egy nappal korábban - közölte Björn Hurtig, a férfi egyik ügyvédje. A benyújtott kérelem nem függeszti fel a parancs érvényét, de azonnal egy fellebbviteli bíróság elé kerül, amely rövid időn belül dönt arról, hogy helyt ad-e Assange kérésének. Az elfogatóparancsot nemi erőszak, szexuális zaklatás és kényszerítés gyanúja miatt adták ki az aktivista ellen. A svéd média szerint a rendőrség péntek estére nemzetközi elfogatóparancs kiadását is tervezi a 39 éves ausztrál ellen. (MTI)




Reméljük a bátor ausztrál (képen) megvédi magát és leleplezi a bosszúálló hatóságokat. Már eddig is sokat tett a cionisták leleplezésében. Kár, hogy nálunk nincs egy ilyen netes szabadságharcos, mint Assange.

KÉPMUTATÓ SVÉD HATÓSÁGOK

A Julian Assange elleni cirkusz tipikus svéd-EU próbálkozás. A svédek jelen pillanatban az USA kiszolgálói és semmi kedvük az USA narkós gyilkosainak az ügyeit kiteregetni. Viszont jól begyakorolva eljátszák a semlegeset és nőügyekkel akarják lehetetlenné tenni Assanget. Már augusztusban egy alkalommal az ügyész csak zaklatásnak minősítette az erőszakot, de mivel Assange nem tünt el, mint ahogy várták, most megint előtérbe került az erőszak. Assange angol ügyvédje Mark Stephens szerint Assange több alkalommal kérte, hogy hallgassák ki az ügyben, de a svéd ügyész minden alkalommal elutasította a kérést. Ebbõl az ügybõl mindenki a lehetőleg legkisebb és legcsendesebb ügyet akarja csinálni, hogy az USA kábítószeres gyilkosai épp bőrrel megússzák. Azt ne várja senki, hogy azok az országok, amelyek szintén gyilkos bandát küldtek Afganisztánba az USA nyomására, hogy majd kiteregetik a titkos ügyeket, hiszen a saját martalócaik sem széplelkek. Az esetleges letartóztatás és tárgyalás újabb kannibalizmusról adhat jelentést a nagyvilágnak. Ezt akarják elkerülni a cionbérencek. (1hozzászólás)