2010. november 15., hétfő

NOVEMBER 15 - HÁROMSZOR FOGUNK ODACSAPNI

BUDAHÁZY HELYZETÉRTÉKELÉSE
A választóknak bevallottan hazudozó, a közakarattal szembemenetelő, a hatalmát éveken át erőszakkal fenntartó, mindent zsebre vágó politikai bűnbanda fejének van pofája „galádozni”? Mai napig szabadlábon rohangászik, miközben én – aki pont az ő galádságaik ellen álltam ki mindig – börtönben vagyok? Hát ha valami galádság, akkor az ez! Első, hogy ezek szerint egyértelműnek látja a kormánybiztos és csapata, hogy a rendőrök össze-vissza hazudoztak. Csak hát ebből egyenesen jön a következő kérdés, hogy vajon a rendőrök ezen gyakorlata csak erre a rövid időszakra korlátozódott-e, vagy ez általános szokásuk? Mert ez ugye 2002-től 2010-ig számtalan hasonló politikai ügyben felmerülhet. Itt van mindjárt a 2009. március 15-i elhurcolásom, aminek kapcsán kizárólag rendőri „hazudozásokra” alapozva még ellenem indítottak „hivatalos személy elleni erőszak” címén eljárást. Sőt, felvetődik az is, hogy vajon a rendőrök általában véve mindenféle ügyekben alkalmazzák-e ezt a módszert? Mert, hát ahhoz, hogy tömegesen így tudjanak kapásból hazudni, ahhoz azért kell egy kis rutin. Nos, lehet, hogy a kormánybiztosság ez utóbbit azért nem feltételezi, akkor viszont nyilván az a meggyőződésük, hogy a rendőrök ezt politikai nyomása tették.
ÁLLAMI
RENDŐRTERROR
20 ÉVEN ÁT
Mivel ez súlyos törvénytelenség a hatalom részéről, ebből következik, hogy azt kéne megvizsgálniuk, hogy nem az egész szocialista hatalomgyakorlás volt-e úgy egészében alkotmánysértő 2006 őszétől – véleményem szerint igen. Ebből viszont következik, hogy azokat sem lehet elítélni, akik az ezen hatalom fenntartása érdekében fellépő rendőri erőszaknak ellenállva tényleg nem voltak hajlandóak „feloszlani”, sőt az őket lövöldöző, könnygázozó, vízágyúzó rendőrök felé Uramisten ténylegesen el mertek dobni egy-két követ. Pont Balsainak kell rá emlékezni, hogy a taxis-blokád után sem csak azoknak adtak amnesztiát, akik csak „egyetértettek a taxisokkal” vagy csak „sokadiknak beálltak” az úttorlaszba, hanem mindenkinek, akik elkezdték és szervezték, vagyis a legaktívabbaknak is. Pedig annak az eseménynek megközelítőleg sem volt olyan erkölcsi alapja, mint a 2006-tól folyó kormányellenes tüntetéseknek, és ráadásul a taxis-blokád összehasonlíthatatlanul több kárt is okozott. Erőszak pedig csak azért nem volt, mert a rendőrség akkor megtagadta a beavatkozást, mert hát ugye akkor pont azok voltak a tüntetői oldalon, akiknek a hatalomban tartásáért 2002-től 2010-ig gondolkodás nélkül ütött-vert-lőtt. (részlet)
Biztosíthatjuk a cionista ávós bűnbandát, az összes hivatalos bérencükkel együtt, hogy háromszor fogunk odacsapni, amikor jön a nagy számonkérés. Egyetlen patkány sem fogja megúszni a népitéletet.