2010. november 18., csütörtök

NOVEMBER 18 – KOMMUNISTÁKAT ÜLTETTEK VEZETŐI SZÉKEKBE

MAGYAROK NEM LEHETNEK VEZETŐK
A TÖMEGTÁJÉKOZTATÁS ÉLÉN
A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta Medveczky Balázst, a Magyar Televízió ügyvezető alelnökét a Magyar Televízió, Jónás Istvánt, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztőjét a Magyar Rádió, Ókovács Szilvesztert, a Hír Televízió műsorvezetőjét a Duna Televízió, Belénessy Csabát, a Magyar Távirati Iroda (MTI) stratégiai alelnökét pedig az MTI vezérigazgatójává. (MTI)

Medveczky Balázs 1969-ben született, most 40 éves, de már 1988-ban az MTV-be került. Aki ismeri a hazai viszonyokat, akkor a vérkommunista-vérzsidó tévébe még segédmunkásnak sem kerülhetett be akárki. Tehát őt is az őskomcsik közé kell sorolni, mert ott járta ki a bolsevik iskolát.


Jónás István, a vérkommunista cionrádió régi, kipróbált bútordarabja, 1982-ben került az akkori zsidórádióhoz, ahol a legmocskosabb zsidóműsort is vezette, amit "5-dik sebesség"-nek neveztek. Ehhez nem is kell megjegyzés, s az sem véletlen, hogy a vérkommunista Lánchíd Rádió főszerkesztője is volt, Belénessy elvtárs áldásos kezei mellett folytatták a népbutítást és agymosást. Most ő vezeti a cionrádiót, tehát megbízható jóelvtárs. Kezdjük azzal, hogy a háború előtt volt a leghelyesebb a rádió elnevezése, amelyet a világ megszokott. BUDAPEST 1 és BUDAPEST 2. Aztán a főadót elnevezték Kossuthnak, ami most "Emeregggy". A Petőfi adón 24 órában buzizenét, csörömpölést adnak, aminek a zenéhez semmi köze nincs. Ezt az adót évek óta senki sem hallgatja, csak a nemi elferdültek. A Bartók adónak akkor adtak nevet, amikor beindult az URH adás a 70 -es években. Ez az adó kitünő lehetőség lenne magyar klasszikus zene sugárzására, de itt is az idegent adják. Most majd meglátjuk, hogy a Such-féle terrorkorszak után Jónás mit fog művelni? Elsőként az adók neveit kellene megváltoztatni, mert a név kötelez! Pontosabban vissza kéne állítani a háború előtti neveket. Ez a cionrádió megszüntette a Kossuth adón a jelzést, ami a Kossuth-nóta részlete volt: "Éljen a magyar szabadság, éljen a haza!". A Petőfi jelzését is megszüntették, ami a Rákóczi induló kezdő hangjai voltak. Megszüntették a hajnali műsorkezdést is, amikor a Rákóczi indulóval kezdödött az adás! Egyedül csak az éjféli Himnusz maradt meg. Kifelé a zsidóbűnözőkkel a Magyar Rádióból! Ez a magyarok adója és nem Jeruzsálem szócsöve!


Ókovács Szilveszter eddig a Hír-TV műsorvezetőjét volt, amolyan csinovnyik típus. Se nem hideg, se nem meleg, hanem langyos. Magyarul: középszerű helyezkedő.



Belénessy Csaba az MTI élén, a vérkommunista pályájának a csúcsára érkezett. Belénessy a kommunista időkben a rádió pécsi tudósítója volt, aztán érdemei miatt a pesti zsidórádióba került, majd a Lánchíd Rádió vezetője lett, ami az egyik leggennyesebb kommunista propagandát és népbutítást folytatja.
Nos, ezek a figurák lesznek a Narancshatalom felelős vezetői, a tömegtájékoztatásban. Figyelni fogjuk minden döntésüket.