2010. november 18., csütörtök

NOVEMBER 18 - BOLIVIA MEGINT PÉLDÁT MUTAT

BOLIVIÁBA ÉRKEZIK
A SPANYOL MINISZTERELNÖK 
Spanyolországban és az európai országokban érdeklődés van a bolviai befektetések iránt- jelentette ki a külügyminiszter. Bolívia gazdag természeti erőforrásokban - mondta Choquehuanca külügyminiszter (képen), aki részt vett Brazília, Kína, Olaszország, Belga Királyság és Ausztria új nagykövetének bemutatásán. A spanyol miniszterelnök december elején érkezik hozzájuk.Bezzeg a cionista Magyarországnak esze ágában sincs a diplomáciai kapcsolatot fölvenni Boliviával és az iráni diplomatát pedig gyakorlatilag titokban fogadták.
BOLIVIA
BEFEKTETŐKET VÁR 
A boliviai kancellár megerősítette, hogy Bolíviában készül egy új törvény, hogy minél több hazai és külföldi tőkét vonjanak be, amelyre "teljes garanciát." ad az állam. Van fa, vannak ásványok, van gáz, mindent ami Bolíviában megtalálható Ehhez tudunk hozzáadott értéket és forrásokat adni - mondta a miniszterelnök. Kép: Morales elhagyja a kórházat
ÁTNEVELIK AZ ÜGYÉSZEKET
Szemléletváltásra van szükség az ügyészeknél, ami az ügyészeknek is jó lesz – jelentette be a boliviai igazságügy miniszternő. Nemrégiben, egy jelentést csinált a Főügyészség felügyelete és kimutatták, hogy az ügyészeknek legalább 40 százaléka korrupciós ügyekbe keveredett és 10 százalékuk munkáját emiatt felfüggesztették. Bolíviában mintegy 865 ügyész van, akiknek 40 százaléka ellen valamilyenn büntetőeljárás van korrupció miatt.
Bezzeg a cionista Magyarországon, itt aztán a BŰNÖZŐK PARADICSOMA VAN. Nálunk a rendőrség, az ügyészség és a bíróság munkáját, visszaéléseit, bűnözéseit SENKI SEM ELLENŐRZI. Ma valami olyan hangzott el a dicső Házban, hogy a bíróságoknál valami 2 milliárdnál több vesztesége van az államnak. És egyetlen bíró vagy ügyész sincs börtönben! (ABI alapján és kép)
Kép: Morales elnök a perui elnökkel, a perui kikötőnél,  ahol Bolivia kikötőt fog kapni hajói számára